90 παιδιά στα πρώτα διαδικτυακά μαθήματα σκάκι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Αθλητισμός

90 παιδιά στα πρώτα διαδικτυακά μαθήματα σκάκι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Σε ελάχιστο χρόνο συμπληρώθηκαν τα τμήματα των online μαθημάτων σκάκι που προσφέρει δωρεάν στα παιδιά της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκακιστική Επικοινωνία, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ήδη, τα δύο πρώτα μαθήματα παρακολούθησαν πάνω από 90 παιδιά που γράφτηκαν στο πρόγραμμα με την έναρξή του και θα συνεχίσουν να τα παρακολουθούν μέσω τηλεδιάσκεψης, από την «έξυπνη» συσκευή ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού τους.

Η διοίκηση του Δήμου υπενθυμίζει ότι τα δωρεάν μαθήματα σκάκι απευθύνονται σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, ενώ πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, σε τμήματα χωρισμένα ανά ηλικία.

«Και μπορεί οι διαδικτυακές τάξεις να γέμισαν από συμμετοχές, εντούτοις όποιο παιδί θέλει να στείλει email ενδιαφέροντος για εγγραφή, μπορεί να το κάνει μέσω του κηδεμόνα του και να μπει σε λίστα προτεραιότητας για την περίπτωση που υπάρξει κάποια κενή θέση στα τμήματα», επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Αιτήσεις για τη λίστα επιλαχόντων μπορούν να υποβάλλονται στο email: [email protected] (αναγράφεται όνομα και επώνυμο παιδιού, ηλικία και τάξη σχολείου, στοιχεία επικοινωνίας με γονέα ή κηδεμόνα και δήλωση επιθυμίας για εγγραφή στα μαθήματα). Στο ίδιο email μπορεί να ζητήσει κάποιος περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet