Έτοιμα βρήκε τα Λύκεια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής η επανέναρξη των μαθημάτων
Κοινωνία

Έτοιμα βρήκε τα Λύκεια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής η επανέναρξη των μαθημάτων

Χωρίς προβλήματα και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την προφύλαξη της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, ξαναχτύπησε το κουδούνι για τη Γ’ Λυκείου στα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής τη Δευτέρα 11/5.

Η δημοτική αρχή και οι διευθύνσεις των σχολείων είχαν φροντίσει το προηγούμενο διάστημα να προετοιμασθούν τα σχολικά κτήρια με εντατικούς καθαρισμούς, απολυμάνσεις, προμήθεια αντισηπτικών υλικών, καθώς και ενημέρωση του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών για τα πρωτόκολλα θωράκισης της Δημόσιας Υγείας, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

Έτσι, τα τέσσερα Λύκεια της πόλης ήταν καθ’ όλα έτοιμα για να υποδεχθούν την επανέναρξη των μαθημάτων, ενώ παρόμοιες δράσεις, κυρίως οι καθαρισμοί και η ανανέωση των υλικών προστασίας, θα επαναλαμβάνονται καθημερινά, τόσο μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, όσο και στο επόμενο διάστημα, με την εκκίνηση των υπόλοιπων τάξεων του Λυκείου και των τριών τάξεων του Γυμνασίου.

Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας πιστοποιήθηκε από τον Δήμο η καθαριότητα και η προμήθεια των απαραίτητων υλικών, ενώ πραγματοποιείτο κατάλληλη διαμόρφωση των αιθουσών μαθήματος προκειμένου να φιλοξενήσουν τον προκαθορισμένο αριθμό μαθητών. Τη Δευτέρα 11/5 το πρωί ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος ξαναπήγε στα τέσσερα Λύκεια για τον τελευταίο έλεγχο.

«Είμαστε και θα είμαστε σε συνεχή επαφή με τη σχολική κοινότητα για να καλύπτεται κάθε ανάγκη, είτε από παρεμβάσεις, είτε από υλικά όπως επιπλέον αντισηπτικά και άλλα μέσα προστασίας, που χρειάζονται για να προστατεύσουμε την υγεία των παιδιών μας. Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη σε όλα τα μέτωπα για να μην κινδυνεύσει κανένας από τους συμπολίτες μας», σημείωσε ο κ. Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet