Διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα, θα διανείμει προϊόντα στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα γίνει το τριήμερο 16 με 19 Οκτωβρίου, από τις 9.00 έως τις 14.00, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (στο -1 υπόγειο του δημαρχιακού μεγάρου).

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον ΑΜΚΑ ή το αντίγραφο της αίτησης του  Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ενήλικο μέλος του νοικοκυριού. Συνιστάται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους για τη μεταφορά κάποιο κατάλληλο μέσο (π.χ. καρότσι λαϊκής).

Προσοχή: Νωπά προϊόντα θα διανεμηθούν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και μόνο τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς περαιτέρω φύλαξή τους – επειδή είναι νωπά – απαγορεύεται από τους όρους του προγράμματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet