Ενημερωτική δράση Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων & ζώων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ενημερωτική δράση Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων & ζώων

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής γιορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και καθιερώνει, διοργανώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εκδήλωση αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας. Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, από τις 11:00 π.μ., όσοι αγαπούν τα ζώα μπορούν να παρακολουθήσουν μια σειρά από events που ως στόχο έχουν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, να αναδείξουν ότι άνθρωποι και ζώα, εφαρμόζοντας απλούς και εύκολους κανόνες, μπορούν να συμβιώσουν όχι μόνο αρμονικά, αλλά και ωφέλιμα στην πόλη, στο σπίτι, στην οικογένεια.

Παρέα με το κατοικίδιό τους, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς για τα μυστικά της εκπαίδευσης (κυρίως σκύλων), παρακολουθώντας, ταυτόχρονα, σε επιδείξεις τα αποτελέσματα ενός πετυχημένου προγράμματος συμπεριφοράς, ενώ θα γνωρίσουν από κοντά τη σημαντική δράση των φιλοζωικών σωματείων της περιοχής.

Για την αρμονική συνύπαρξη όλων στην εκδήλωση, ο Δήμος ενημερώνει τους πολίτες ότι θα ήταν καλό όλα τα ζωάκια να έχουν λουρί, να διαθέτουν μικροτσίπ, να είναι συνηθισμένα στην κοινωνικοποίηση και να έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ο οποίος είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τους λίγους στην Αττική που διαθέτουν και υλοποιούν ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας των αδέσποτων ζώων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet