Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών και «κόκκινα» δάνεια στην 6η διάλεξη του Κύκλου Διά Βίου Εκπαίδευσης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών και «κόκκινα» δάνεια στην 6η διάλεξη του Κύκλου Διά Βίου Εκπαίδευσης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Συνεχίζονται οι διαλέξεις του Κύκλου Διά Βίου Εκπαίδευσης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, με ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες κόσμου. «Οι αλλαγές στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών και η συνολικότερη εικόνα στα κόκκινα δάνεια» είναι το αντικείμενο της 6ης διάλεξης. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 18.30 στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Ομιλήτρια είναι η Γεωργία Βαχαρίδη, δικηγόρος Αθηνών, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια – μέλος της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών και έχει εργαστεί ως νομικός σύμβουλος στο Πράσινο Ταμείο και στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η δικηγόρος θα εξηγήσει το νέο νομικό καθεστώς και τις δυνατότητες που έχει ο πολίτης για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών του αλλά και τις λύσεις που υπάρχουν στις περιπτώσεις των κόκκινων δανείων.

Η παρακολούθηση της διάλεξης είναι με ελεύθερη είσοδο για όλους, χωρίς την ανάγκη πρότερης δήλωσης συμμετοχής. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτές τις πρώτες πιλοτικές διαλέξεις του Κύκλου Διά Βίου Εκπαίδευσης, του προγράμματος που ξεκίνησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στην κατεύθυνση της διαρκούς κατάρτισης και ενημέρωσης των πολιτών, δεν χρειάζεται κάποια εγγραφή. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις μπορούν να προσέρχονται την ημέρα της προγραμματισμένης συνάντησης και να δηλώνουν επί τόπου τη συμμετοχή τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet