Ν. Μπάμπαλος και Γ. Κουμουτσάκος συζήτησαν για θέματα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Ν. Μπάμπαλος και Γ. Κουμουτσάκος συζήτησαν για θέματα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Το ζήτημα της διάνοιξης της λεωφόρου Κύμης συζήτησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος και ο βουλευτής της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα Αθήνων, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές στο δημαρχείο του Ηρακλείου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είχε προηγηθεί σχετική για το έργο ερώτηση στη Βουλή από τον κ. Κουμουτσάκο προς το αρμόδιο υπουργείο Υποδομών, με τον βουλευτή ακολούθως, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων, να ζητά ενημέρωση και για τις απόψεις του Δήμου.

Ο Νίκος Μπάμπαλος εξήγησε στον Γιώργο Κουμουτσάκο ότι ο Δήμος είναι σαφώς υπέρ του έργου της διάνοιξης, καθώς η σχεδιαζόμενη επέκταση της Κύμης έως την Εθνική Οδό θα αποσυμφορήσει σημαντικά τους δρόμους της πόλης από την διαμπερή κυκλοφορία των οχημάτων. Εντούτοις, όπως έχει αποφανθεί ομόφωνα και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής, ο Δήμος διεκδικεί να επεκταθεί η Κύμης με σκεπαστό το κομμάτι της συνέχειας της λεωφόρου που θα διέρχεται από το Ηράκλειο ώστε να αποφευχθεί η διχοτόμηση της πόλης στο σημείο, επισημαίνει η διοίκηση. Ο βουλευτής της Ν.Δ. χαρακτήρισε λογικό το αίτημα του Δήμου και δεσμεύθηκε να έχει επαφές με το υπουργείο Υποδομών, προκειμένου να το στηρίξει και αυτός στα κέντρα των τελικών αποφάσεων.

Εξάλλου, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ενημερώθηκε και για τα υπόλοιπα θέματα που «τρέχουν» στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής δηλώνοντας έτοιμος να συνεισφέρει σε ό,τι χρειαστεί για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, καταλήγει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet