Σε διαρκή επιφυλακή ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για τον κορωνοϊό – Συνεχής ενημέρωση
Κοινωνία

Σε διαρκή επιφυλακή ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για τον κορωνοϊό – Συνεχής ενημέρωση

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων της πόλης -και πάντα στο κομμάτι της δικής του ευθύνης- ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει να εφαρμόζει τα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού και να εναρμονίζεται με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την περαιτέρω ενίσχυσή τους.

Όλοι οι δημότες μπορούν να καλούν στο 15277 κατά τις εργάσιμες ημέρες, από το πρωί έως τις 18.00 για όποια άλλη πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες του Δήμου και τη λειτουργία τους με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν ή θα προκύψουν.

Επιπλέον, όσοι Ηρακλειώτες θεωρούν ότι έχουν ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης μπορούν να απευθύνονται στους ψυχολόγους του Δήμου ως εξής: Δευτέρα & Πέμπτη στο 210 2832500 από τις 8.00 έως τις 12.00, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή στο 6932 436583 από τις 10.00 έως τις 13.00.

Διαρκής ενημέρωση από τον «Επικοινωνία 94FM»

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης, ο Επικοινωνία 94FM, με κυλιόμενες βάρδιες του προσωπικού, προσαρμόζει το πρόγραμμά του για να σας ενημερώνει ψύχραιμα και ουσιαστικά για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τα μέτρα προστασίας, ενώ σας κρατάει παρέα με την καλύτερη μουσική τώρα που… Μένουμε όλοι Σπίτι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet