Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»: Σημαντικά προβλήματα στα σχολεία του Ηρακλείου
Κοινωνία

Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»: Σημαντικά προβλήματα στα σχολεία του Ηρακλείου

Στη διαδικτυακή σύσκεψη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής, στις 13 Απριλίου, συμμετείχε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης».

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, συνέβαλε «ουσιαστικά και εποικοδομητικά στη συζήτηση γύρω από τα σημαντικά προβλήματα των κτηριακών εγκαταστάσεων των σχολείων του Δήμου Ηρακλείου και φυσικά των τριών σχολείων της πόλης που έζησαν τις συνέπειες του σεισμού του 2019».

Μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος σημειώνει: «Τα μηνύματα και το κοινά συμπεράσματα όσων θέλουν να αντιληφθούν και να μην ωραιοποιήσουν την πραγματικότητα είναι ότι: Τα άλλοθι της υποχρηματοδότησης των Δήμων, της έλλειψης αιθουσών, των containers στα προαύλια για να καλύψουν τη δίχρονη προσχολική αγωγή που προβάλλει η δημοτική αρχή Ηρακλείου για την ολιγωρία να εξασφαλίσει τους πόρους για τη συντήρηση των σχολείων και την υποστελέχωση με διδακτικό προσωπικό, δεν πείθουν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, που θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται το δημόσιο σχολείο και θα αντιστέκονται σε ό,τι οδηγεί στην αποδόμησή του».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet