Διαδικτυακή συναυλία με τον Κώστα Θωμαΐδη απο τον Δήμο Ηρακλείου και τον «Επικοινωνία 94FM»
Πολιτισμός

Διαδικτυακή συναυλία με τον Κώστα Θωμαΐδη απο τον Δήμο Ηρακλείου και τον «Επικοινωνία 94FM»

Διαδικτυακή συναυλία με τον ερμηνευτή Κώστα Θωμαΐδη διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 20:30, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτισμού, «για να έχουν συντροφιά όσοι επιλέγουν να μείνουν σπίτι, να μείνουν ασφαλείς». Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ιστοσελίδες του Δήμου και του Δημοτικού Ραδιοφώνου «Επικοινωνία 94FM» με ανοικτή πρόσβαση σε όλους.

Ο Κώστας Θωμαΐδης, μαζί με την Ιωάννα Εμμανουήλ, τον Γιώργο Κωνσταντινίδη, τα παιδιά της χορωδίας του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου και εκλεκτούς καλεσμένους, θα ερμηνεύσει μεγάλους συνθέτες του τόπου, όπως Μίκη Θεοδωράκη, Θάνο Μικρούτσικο, Δημήτρη Παπαδημητρίου κ.ά.

Παράλληλα, η συναυλία έχει ως στόχο την συγκέντρωση προσφορών για το Νοσοκομείο «Αγία Όλγα», προς στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας σε αυτή την κρίσιμη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σημειώνει ότι «με πρωτοβουλία του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει το 50% της δημαρχιακής του αποζημίωσης προς αυτόν τον σκοπό, κοινοποιείται ειδικός τραπεζικός λογαριασμός όπου όσοι επιθυμούν, δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες, μπορούν να διαθέσουν ό,τι μπορούν για τη στήριξη του Νοσοκομείου που και τώρα με την υγειονομική κρίση δέχεται και εξυπηρετεί χιλιάδες κάτοικους όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά όλης την Αττικής».

Ο ειδικός λογαριασμός του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» για τις δωρεές είναι: GR5101101500000015000442374 (Εθνική Τράπεζα, δικαιούχος Γενικό Νοσοκομείο «Κωνσταντοπούλειο Αγία Όλγα»).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet