Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής υποδέχεται το  καλοκαίρι στην αυλή της Βίλας Στέλλα στις 7/6
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής υποδέχεται το καλοκαίρι στην αυλή της Βίλας Στέλλα στις 7/6

Με κλασική μουσική υπό το φως του φεγγαριού, στην αυλή της Βίλας Στέλλα, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, υποδέχεται το καλοκαίρι και φιλοξενεί την ορχήστρα Academica του Ωδείου Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Τσούχλου, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 21:00, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η είσοδος είναι δωρεάν για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει, όμως, επειδή θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ και το υπουργείο Πολιτισμού για τις υπαίθριες εκδηλώσεις, η είσοδος θα γίνει αποκλειστικά με κράτηση θέσης.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να κλείσουν τη δική τους θέση μπορούν να το κάνουν σε συνεννόηση με το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου είτε τηλεφωνικά (Παρασκευή 4 και Δευτέρα 7 Ιουνίου 8:00 με 14:00 στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 213 2000103), είτε όλες τις ημέρες και ώρες μέσω mail στη διεύθυνση: [email protected] (προσοχή, θα πρέπει να λάβουν έως την Δευτέρα απαντητικό mail επιβεβαίωσης της κράτησής τους). Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για να μην υπάρξει συνωστισμός, οι θεατές μπορούν να προσέρχονται στη Βίλα Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας, Ηράκλειο Αττικής) από τις 20:00, ενώ θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες που θα τους παρέχει το προσωπικό του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας. Υπενθυμίζεται ότι οι παρευρισκόμενοι πρέπει να φοράνε μάσκα και κατά την προσέλευση και κατά την διάρκεια της συναυλίας, επισημαίνει η διοίκηση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί η 17χρονη Ηρακλειώτισσα μπαλαρίνα, Νεφέλη Παντελιά, η οποία πέρασε με εξετάσεις στην ιστορική Κρατική Ακαδημία Μπαλέτου της Όπερας της Βιέννης, όπως και η δασκάλα της, Βασιλική Μαρούλη, από την ομώνυμη Σχολή Χορού της πόλης.

«Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι, υποδεχόμαστε την ελπίδα της ελευθερίας με κλασικούς ήχους, στη πιο όμορφη αυλή του Δήμου μας, στη Βίλα Στέλλα. Ας είναι αυτή η εκδήλωση, με λίγους μεν θεατές, αρχή δε για να ξαναπάρουμε πίσω τη ζωή μας, να ξαναβρούμε τον Πολιτισμό», δήλωσε η Μαίρη Ιγγλέση, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τον Πολιτισμό.

Χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς το ο Δημοτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet