Γ. Παπαδημητρίου: Είμαστε ο συνδυασμός που γεννήθηκε στις γειτονιές του Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γ. Παπαδημητρίου: Είμαστε ο συνδυασμός που γεννήθηκε στις γειτονιές του Ηρακλείου

Ηράκλειο – Μαζί. Αυτό είναι το όνομα του νέου δημοτικού συνδυασμού με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδημητρίου, ο οποίος έκανε την επίσημη πρεμιέρα του το απόγευμα της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου 2018 στην κατάμεστη από πολίτες, όλων των κοινωνικών τάξεων, κεντρική αίθουσα του κινηματογράφου «3 Αστέρια», στο Ηράκλειο Αττικής.

«Μπροστά σε ένα πολυπληθές και ζωντανό κοινό, που έκανε μια από τις πιο ιστορικές κινηματογραφικές αίθουσες του Ηρακλείου και των Βορείων Προαστίων να μοιάζει μικρή», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Γιώργος Παπαδημητρίου ξεκίνησε την ομιλία του μετά από το θερμό μήνυμα συμπαράστασης και υποστήριξης του προέδρου της ΚΕΔΕ, δημάρχου Αμαρουσίου και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Το βασικό μήνυμα του δημοτικού συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί συνοψίζεται στη φράση «Σε κάθε Γειτονιά», με τον κ. Παπαδημητρίου να εξηγεί: «Στις 22 Απριλίου είπαμε ξεκινάμε. Και μαζί με τους συνεργάτες μου κάναμε συναντήσεις γειτονιάς. Πήγαμε σε κάθε γειτονιά και γωνιά της πόλης μας. Και σε κάθε γειτονιά συναντούσαμε ενεργούς δημότες που μας δήλωναν ότι θα είναι μαζί μας» .

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του και εν μέσω χειροκροτημάτων και εκδηλώσεων ενθουσιασμού που διέκοπταν αρκετές φορές τη ροή του λόγου του, ο Γιώργος Παπαδημητρίου επισήμανε ότι αυτή η προσπάθεια «γεννήθηκε στις γειτονιές της πόλης μας. Από αυτές ξεκινήσαμε, αυτές εκπροσωπούμε, αυτές θέλουμε να ομορφύνουμε».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής σημείωσε με έμφαση: «Ακούμε και καταγράφουμε όλα τα προβλήματα των συνδημοτών μας. Και την επομένη τα μεταφέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και διεκδικούμε λύσεις από Σήμερα από Τώρα. Δεν περιμένουμε τις Δημοτικές εκλογές. Κάθε ημέρα για εμάς, είναι ημέρα δουλειάς».

Τέλος, ο κ. Παπαδημητρίου προχώρησε σε σαφές άνοιγμα προς κάθε κατεύθυνση, δηλώνοντας: «Σε αυτήν την προσπάθεια χωράνε όλοι, όσοι με σεβασμό και όρεξη θέλουν να προσφέρουν στη γειτονιά τους. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό μας. Θέλουμε να ενώσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις. Θέλουμε να είμαστε μαζί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet