Ένωση Συλλόγων Γονέων: Να ανακληθεί η απόφαση αφαίρεσης των δύο διαδρομών στίβου στο Ζηρίνειο
Αθλητισμός

Ένωση Συλλόγων Γονέων: Να ανακληθεί η απόφαση αφαίρεσης των δύο διαδρομών στίβου στο Ζηρίνειο

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κηφισιάς εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στην απόφαση της δημοτικής αρχής να αφαιρέσει δύο διαδρομές του στίβου στο Ζηρίνειο Αθλητικό Κέντρο για την επέκταση του γηπέδου ποδοσφαίρου.

«Η αναβάθμιση μίας ομάδας ποδοσφαίρου δεν μπορεί να γίνεται σε βάρος όλων των υπολοίπων ομάδων αλλά και των πολιτών», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ένωση Συλλόγων Γονέων και προσθέτει:

«Η αφαίρεση των δύο διαδρομών στερεί από παιδιά και ενήλικες τη δυνατότητα δωρεάν άθλησης στο στίβο σε κατάλληλες ασφαλείς εγκαταστάσεις. Είναι ένα ακόμα βήμα περιορισμού του δωρεάν μαζικού λαϊκού αθλητισμού που προστίθεται στο γεγονός ότι στον Δήμο μας η πρόσβαση στη συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικών εγκαταστάσεων γίνεται επί πληρωμή. Ακόμα και οι αθλητικές εγκαταστάσεις των σχολείων έχουν παραδοθεί σε αθλητικούς συλλόγους που λειτουργούν προγράμματα μόνον επί πληρωμή (π.χ. ΑΕΝΚ που έχει ιδιοποιηθεί πλήρως το γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού σχολείου Κηφισιάς).

Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης αφαίρεσης των διαδρομών του στίβου στο Ζηρίνειο. Οι δημοτικές αθλητικές υποδομές πρέπει να υπηρετούν τον δωρεάν μαζικό αθλητισμό όλων των ηλικιών και όχι επαγγελματικές ομάδες ή ιδιωτικά συμφέροντα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet