Αγώνας «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και στον Δήμο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Αγώνας «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και στον Δήμο Κηφισιάς

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνουν τον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου, μαζί με άλλους 21 Δήμους της Αττικής, που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι 22 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα (09:00) σε όλους τους Δήμους, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ. και δυναμικού βάδην 5χλμ.

Κάθε Δήμος έχει  σχεδιάσει τη δική του διαδρομή, με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ή της Viva.gr . Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι εξής Δήμοι του νομού Αττικής:

Κηφισιάς, Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπατών – Αρτέμιδας, Παπάγου – Χολαργού, Ύδρας.

Η εκκίνηση για την πόλη της Κηφισιάς, θα δοθεί στο Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου, στη Νέα Ερυθραία (Εθνικής Αντιστάσεως και Οδυσσέως Ανδρούτσου) Μορτερό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet