Ανοίγουν 22/5 τα αθλητικά κέντρα αντισφαίρισης στον Δήμο Κηφισιάς μόνο για χρήση των γηπέδων
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ανοίγουν 22/5 τα αθλητικά κέντρα αντισφαίρισης στον Δήμο Κηφισιάς μόνο για χρήση των γηπέδων

Το Τμήμα Αθλητισμού του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» ενημερώνει τους αθλούμενους ότι από τις 22/5 ανοίγουν τα Αθλητικά Κέντρα Αντισφαίρισης στην οδό Όθωνος (Κάτω Κηφισιά), οδό Καζαντζάκη (Νέα Ερυθραία ) και Ζηρίνειο Αθλητικό Στάδιο μόνο για χρήση των γηπέδων. Για τα προγράμματα μαζικού Αθλητισμού αναμένεται νέα ανακοίνωση.

Οι αθλούμενοι παρακαλούνται για την κράτηση των γηπέδων, διάρκειας 1 ώρας, να επικοινωνούν στους τηλ. αριθμούς 210 6231082 και 213 2007 208.

Ωστόσο, η χρήση των κανόνων διέπονται από κανονισμούς και απαγορεύσεις που είναι οι εξής:

  • Κατά την είσοδο όλοι οι εισερχόμενοι αθλούμενοι και/ή προσωπικό καταγράφονται, με ευθύνη της Γραμματείας του ΝΠΔΔ, σε κατάσταση εισερχομένων με τα πλήρη στοιχεία τους και επιπρόσθετα διεξάγεται έλεγχος των εισερχομένων μέσω της συμπλήρωσης ερωτηματολογίου για το πρόσφατο ιστορικό τους, τηρουμένων των διατάξεων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ώστε να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση οποιουδήποτε τυχόν κρούσματος.
  • Όλες οι εγκαταστάσεις, βοηθητικές ή μη, όπως ενδεικτικά γυμναστήρια, αποδυτήρια κ.λπ., πλην των ανοιχτών γηπέδων τένις και των τουαλετών ανδρών και γυναικών, παραμένουν κλειστές και μη προσβάσιμες στους αθλούμενους. Συνιστάται στους αθλούμενους η αποφυγή της χρήσεως τουαλετών.
  • Η διάθεση των γηπέδων στους αθλούμενους πραγματοποιείται αποκλειστικά με τηλεφωνική ή ηλεκτρονική κράτηση μέσω υπαλλήλου της γραμματείας, χωρίς επαφή με τους αθλούμενους.
  • Αθλούμενοι δικαιούνται να εισέρχονται στις εγκαταστάσεις του ΝΠΔΔ, εφόσον έχουν πραγματοποιήσει τηλεφωνική ή ηλεκτρονική κράτηση. Η είσοδός τους θα πραγματοποιείται 15 λεπτά πριν την ώρα έναρξης της πραγματοποιηθείσας κράτησης.
  • Όλοι οι εισερχόμενοι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΝΠΔΔ τηρούν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους και δεν προβαίνουν σε χειραψίες ή εναγκαλισμούς. Αποφεύγουν να αγγίζουν το πρόσωπό τους.
  • Στο τέλος της προπόνησης οι αθλούμενοι πλένουν τα χέρια τους διεξοδικά ή χρησιμοποιούν αντισηπτικό και ξεπλένουν το πρόσωπό τους με άφθονο νερό.

Οδηγίες υπάρχουν και για τους τρόπους άθλησης, που είναι οι εξής:

  • Χρήση ατομικής ρακέτας και ατομικού αντισηπτικού για κάθε αθλούμενο.
  • Άθληση με ατομικές μπάλες του κάθε αθλούμενου, με διαφορετική σήμανση από αυτή του αντιπάλου αθλούμενου.
  • Οι πάγκοι ή τα καθίσματα ανάπαυσης των αθλούμενων θα είναι ξεχωριστά για κάθε έναν και τοποθετημένα από ένα σε κάθε πλευρά του γηπέδου.
  • Απαγορεύεται το άγγιγμα του εξοπλισμού του γηπέδου.

Επίσης, οι χρήστες των γηπέδων παρακαλούνται για την ασφάλειά τους να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» (EUROBANK – ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR 2602600260000950201355164).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet