Με Ηλία Παπαθεοδώρου έως το 2017 η Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Με Ηλία Παπαθεοδώρου έως το 2017 η Κηφισιά

Η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ Δημουλάς ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ο 39χρονος Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην Κηφισιά από το καλοκαίρι του 2006 και η διοίκηση της ΚΑΕ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «εκτιμώντας την προσφορά του στην ομάδα και τη σημαντική συνεισφορά του στην επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του για τα προσεχή δύο έτη».

Ο προπονητής της ΑΕΝ Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, έκανε την εξής δήλωση, αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας με την ομάδα για ακόμα δύο χρόνια.

«Μετά από 7,5 χρόνια γεμάτα από πολλές χαρές και μικρές απογοητεύσεις και έχοντας ζήσει την ομάδα από τις τοπικές κατηγόριες έως και την Α1, η ανανέωση για αλλά δυο χρόνια της εμπιστοσύνης, από τη διοίκηση προς το πρόσωπο μου, στο μέσο του πρωταθλήματος, με γεμίζει χαρά και ταυτόχρονα δείχνει τη διαφορετικότητα της ΑΕΝΚ στον τρόπο λειτουργίας της.

Θα παραμείνουμε πιστοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε καθορίσει μαζί με τη διοίκηση για να μπορέσει η ΑΕΝΚ να συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet