Πανδαισία χρωμάτων και αθλητικών επιδείξεων στην «Αθλητούπολη 2019»
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Πανδαισία χρωμάτων και αθλητικών επιδείξεων στην «Αθλητούπολη 2019»

Το Σάββατο 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η «Αθλητούπολη 2019». Πρόκειται για την επίδειξη των παιδικών αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Κηφισιάς, που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς διεξήχθησαν υπό την επίβλεψη του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ», που είναι υπεύθυνο για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Σε ένα κατάμεστο Ζηρίνειο, οι γονείς και οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής των παιδιών χειροκρότησαν με θέρμη τις προσπάθειες και την πρόοδο των μικρών αθλητών.

Συγκεκριμένα, έγιναν επιδείξεις των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής, μοντέρνου χορού, μπαλέτου, ξιφασκίας, καράτε και Kick Boxing, από τα αθλητικά κέντρα του Ζηρινείου, των Αδαμών και της Άνω Κηφισιάς και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ», Σίσσυ Παπασπύρου, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Αθλητισμού, Νικήτας Κόκκαλης, ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης και υπεύθυνος των Παιδικών Σταθμών, Γιάννης Παντελεάκης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Εκάλης, Αχιλλέας Κουρέπης.

«Η εκδήλωση στην κυριολεξία «πνίγηκε» από τα χρώματα και τα χαμόγελα των παιδιών κι αυτό από μόνο του καταδεικνύει το μέγεθος της επιτυχίας της» αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του, ενώ ταυτόχρονα συγχαίρει «όλες και όλους τους συντελεστές αυτής της αθλητικής γιορτής και φυσικά μοναδική μνεία πρέπει να γίνει για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των παιδιών, που είχαν την επίβλεψή τους όλη τη χρονιά».

Το νέο ραντεβού του Νομικού Προσώπου με την αθλητική νεολαία του Δήμου είναι στο «Αθλητικό Καλοκαίρι», που ξεκινά 18 Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet