Στον Πανερυθραϊκό ο Κωνσταντίνος Ευστρατίου
Αθλητισμός

Στον Πανερυθραϊκό ο Κωνσταντίνος Ευστρατίου

To τμήμα μπάσκετ του Πανερυθραϊκού ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Ευστρατίου, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας την προσεχή περίοδο 2021-2022, στο δυνατό πρωτάθλημα της Α2.

Ο νεαρός «εκρηκτικός» πόιντ γκαρντ (23 χρ., 1,87μ.), που μπορεί με άνεση να καλύψει και τη θέση «2», αποτελεί κομμάτι του σχεδιασμού, στο πλαίσιο της υλοποίησης του νέου μοντέλου ανάπτυξης του Πανερυθραϊκού, όπως αναφέρει ο σύλλογος στη σχετική ανακοίνωσή του.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες της Ευρυάλης, όπου και παρέμεινε μέχρι και το 2016, όντας μάλιστα μέλος της ανδρικής ομάδας από 15 ετών! Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 μεταπήδησε στον Πόλις Καλλιθέας (Γ’ Εθνική), στην πρώτη του χρονιά ως ενήλικας πλέον, για να κάνει γρήγορα -την αμέσως επόμενη σεζόν- το άλμα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, για λογαριασμό του Τρίτωνα. Έναν χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για τον ΑΣΕ Δούκα (Β’ Εθνική), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια (2019-2021) επέστρεψε στα νότια προάστια, αλλά αυτή τη φορά με τη φανέλα του Έσπερου Καλλιθέας (Β’ Εθνική).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet