Τάσος Καλλιανιώτης και Πανερυθραϊκός… μία ντουζίνα χρόνια μαζί!
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Τάσος Καλλιανιώτης και Πανερυθραϊκός… μία ντουζίνα χρόνια μαζί!

Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ.-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει ότι ο Τάσος Καλλιανιώτης θα συνεχίσει για δωδέκατη διαδοχική χρονιά τη σχέση ζωής με τον Σύλλογο!

«Έτσι, ο Τάσος θα ηγείται του Πανερυθραϊκού μας και στην Α2, όντας άξιος πρεσβευτής της φιλοσοφίας και του οράματος του τμήματος Μπάσκετ του Συλλόγου, ενώ θα συνεχίσει να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του “χθες” και του “σήμερα”, μεταφέροντας την εμπειρία του, αλλά και τις αρχές του Πανερυθραϊκού στις επόμενες γενιές…» αναφέρει ο Σύλλογος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμη μια χρόνια, με ανανεωμένους στόχους, ο Σύλλογος με εμπιστεύεται να βοηθήσω στην επίτευξη τους και που η 12η σεζόν μου στον Πανερυθραϊκό συνδυάζεται και με την επιστροφή του στην Α2! Από τη μεριά μου δεν υπήρχε άλλος δρόμος, όπως έχω πει άλλωστε θα ήθελα να είμαι για πάντα εδώ! Η αρμονία με τους ανθρώπους της ομάδας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι τέτοια που δεν μου αφήνει περιθώρια… δεύτερης σκέψης. Εύχομαι και τη νέα σεζόν να έχουμε Υγεία πάνω απ’ όλα και κυρίως να το ευχαριστηθούμε και περάσουμε το ίδιο καλά!», υπογράμμισε ο Τάσος Καλλιανιώτης, στο πλαίσιο της ανανέωσης της σχέσης ζωής του με τον Πανερυθραϊκό, μιλώντας στο panerythraikosbc.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet