Ισόπαλο 0-0 το ντέρμπι μεταξύ Κηφισιάς και Ιάλυσου
Αθλητισμός

Ισόπαλο 0-0 το ντέρμπι μεταξύ Κηφισιάς και Ιάλυσου

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο Ζηρίνειο μεταξύ Κηφισιάς και Ιάλυσου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, με αποτέλεσμα η ομάδα των Βορείων Προαστίων να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 30 βαθμούς, “συγκατοικώντας” με τον ΟΦΗ.

Η αρχική εντεκάδα του Δημ. Παπασπύρου περιελάμβανε τον Γουμάγια κάτω από τα δοκάρια, Γκίκα, Έσλερ, Μουσταφίδη και Καρακώστα στην τετράδα της άμυνας, τους Τεγούση, Ζαφειρίδη, Ντούλια και Μιχαλόπουλο στη μεσαία γραμμή, λίγο πιο μπροστά τον Παναγιωτόπουλο και επιθετικό τον Χαϊκάλη.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας είχε την υπεροχή και έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Στο 20ό λεπτό η ατυχία χτύπησε την ομάδα μας όταν σε διεκδίκηση της μπάλας οι Φυλακούρης και Χαϊκάλης συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι, με τον τελευταίο να πέφτει στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, αφού ο έμπειρος επιθετικός ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά από πέντε λεπτά για να αντικατασταθεί από τον Παληαρούτα και να δοθεί συνέχεια στο παιχνίδι.

Η πρώτη συμαντική ευκαιρία καταγράφηκε στο 36′ όταν από προσπάθεια του Ντούλια το σουτ του Έσλερ πέρασε λίγο άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα το φάουλ του Μιχαλόπουλου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Λουτριώτη.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και μόλις στο 47΄ το σουτ του Παληαρούτα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λουτριώτης, ενώ στο 55΄ ο Παναγιωτόπουλος δεν κατάφερε να βρει στόχο σε σουτ από πλεονεκτικη θέση. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 58΄ όταν ο Κοιλιάρας εκτέλεσε φάουλ, ο Λιόσης στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έχοντας όμως υποδειχθεί ορθά σε θέση οφσάιντ. Στο 63΄ το φάουλ του Παναγιωτόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά για ακόμη μια φορά ο αντίπαλος πορτιέρο, ενώ στο 75΄ έδιωξε στη γωνία του το αριστερό σουτ του Παληαρούτα. Η ομάδα της Κηφισιάς πίεσε ακόμα περισσότερο και είχε κλείσει στα καρέ τους τους Ροδίτες και στο 79΄ η κοντινή προβολή του Καρακώστα δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 83΄ οι “Κηφισιώτες” άγγιξαν το 1-0, αλλά ο Λουτριώτης είχε σωστή αντίδραση στην εξ επαφής κεφαλιά του Γκίκα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκα, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος (72′ Παπάζογλου), Ζαφειρίδης (69′ Γκέζος), Ντούλιας, Παναγιωτόπουλος, Χαϊκάλης (27′ λ. τρ. Παληαρούτας)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μίλτος Γκόφας): Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλάς, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Χατζηκοσμάς (59′ Κ. Χειμωνέττος), Φονσέκα (91′ Σπάρταλης), Μαθιός (76′ Καρπαθάκης), Κοιλιάρας.

Πηγή: kifisiafc.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet