Νέες επιτυχίες για τα Μίνι και Προμίνι του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Νέες επιτυχίες για τα Μίνι και Προμίνι του Πανερυθραϊκού

Δύο ακόμα επιτυχίες για τα τμήματα Μίνι και Προμίνι των τμημάτων υποδομής του Πανερυθραϊκού.

Το Σάββατο, το τμήμα Προμίνι, υπό τις οδηγίες των προπονητών Λουκά Γιαουρτόγλου και Θάνου Νούση, επικράτησε του Α.Ο. Άνοιξης με σκορ 50 – 37, παραμένοντας στην 1η θέση του ομίλου και συνεχίζοντας να διεκδικεί επάξια την πρόκριση του στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Προμίνι.

Την Κυριακή το τμήμα Μίνι, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Τάσου Καλλιανιώτη και Θάνου Νούση, επιβληθήκε του Αχιλλεύς Α.Ε. με σκορ 59 – 32, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Ο Σύλλογος, μέσω της σελίδας του στο Facebook, ευχαριστεί “για ακόμα μια φορά τους αθλητές μας, τους προπονητές, τον αρχιπροπονητή των ακαδημιών Δημήτρη Χουχουλή, για την καθοριστική συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια, τον κόσμο που ήρθε και έδωσε και πάλι το δυναμικό παρών και στους δυο αυτούς αγώνες και κυρίως τους γονείς όλων αυτών των παιδιών, που μας δίνουν δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες και να συνεχίσουμε με αισιοδοξία, επιμονή, υπομονή και πάνω από όλα με σκληρή δουλειά και στο μέλλον…”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet