32 προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

32 προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα δύο (32) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος, προχωρά ο Δήμος Κηφισιάς.

Οι συμβάσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν από την υπογραφή έως τις 31 Αυγούστου 2016, με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, αφορούν στις ακόλουθες ειδικότητες:

  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων: 11 άτομα.
  • ΔΕ Βοηθών Παιδαγωγών (βρεφονηπιοκόμοι): 11 άτομα.
  • ΔΕ Μαγείρων: 2 άτομα.
  • ΥΕ Βοηθών Μαγείρων: 2 άτομα.
  • ΥΕ Βοηθών Τραπεζοκόμων: 6 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς στη διεύθυνση: Δήμος Κηφισιάς, Εμμ. Μπενάκη 3, Τ.Κ. 14561, Κηφισιά, υπ΄ όψιν κου Πομόνη Ιωάννη ή κου Ζούμπου Βασιλείου (τηλ. επικοινωνίας: 213 2007153 & 213 2007155).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε την ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet