Με 5 νίκες και 1 ήττα έκλεισαν οι Αμαζόνες την αγωνιστική περίοδο 10-15/2
Αθλητισμός

Με 5 νίκες και 1 ήττα έκλεισαν οι Αμαζόνες την αγωνιστική περίοδο 10-15/2

Με πέντε νίκες και μία ήττα συνεχίστηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων βόλλεϋ και μπάσκετ των Αμαζόνων από 10 μέχρι 15 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, με σχετικά εύκολες νίκες ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι 3 ομάδες Παγκορασίδων του βόλεϊ, που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ, με τους προπονητές των ομάδων να δίνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές τους.

Αν και πολύ νωρίς ακόμα, οι αρμόδιοι του Συλλόγου εκτιμούν ότι φέτος θα υπάρξει συνολικά ακόμα καλύτερη εικόνα των ομάδων, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς προπονητών και αθλητριών, παρά τα έντονα γηπεδικά προβλήματα που, όπως λένε, αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  •  Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ 1: 0-3 (19-25, 15-25, 14-25)
  • Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΦΥΛΗΣ 2 – ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ 2: 0-3
  • ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ 3 – ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3: 3-0 (25-16, 26-24, 25-11)

Από την άλλη πλευρά, οι Κορασίδες-1 ηττήθηκαν εντός έδρας από το ΣΦΑΜ “Ο ΦΟΙΒΟΣ” με 0-3 (6-25, 19-25, 18-25). Η ομάδα, σε ένα αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης αγώνα, αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του αγώνα των Παγκ-1 και δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερες αντιστάσεις στον αντίπαλό της.

Στη Γ΄ Φάση η ομάδα θα αγωνιστεί για να διεκδικήσει μια θέση κατάταξης μεταξύ 17ης και 20ής στο φετινό πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ, αντιμετωπίζοντας σε διπλούς αγώνες κατά σειρά τους ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Α.Ο. ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ Γ.Σ. και ΑΣΤΕΡΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ  κέρδισε εντός έδρας το Α.Σ. ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με 3-0 (25-6, 25-14, 25-17). Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων επέτρεψε στον Σπ. Νικολάκη να δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής στις αθλήτριες, που δεν είχαν παίξει αρκετά στα τελευταία παιχνίδια και οι οποίες με την απόδοσή τους ικανοποίησαν όσους παραβρέθηκαν στο «Στ. Καλαϊτζής».

Η ομάδα, μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες που έπονται, θα προσπαθήσει να καλύψει τα κενά της και να βρει λύσεις που θα της επιτρέψουν να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Τέλος, μεγάλη νίκη σημείωσε η Γυναικεία ομάδα μπάσκετ επί της 2ης της βαθμολογίας Α.Ε. ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ με 44-43. Αποτέλεσμα που προήλθε μετά από μεγάλη μάχη και αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής της ομάδας στη Β΄ ΕΣΚΑ Γυναικών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet