Αποκατάσταση επικίνδυνων σημείων σε παιδικές χαρές
Ποιότητα Ζωής

Αποκατάσταση επικίνδυνων σημείων σε παιδικές χαρές

Ξεκίνησε η διαδικασία αποκατάστασης των επικίνδυνων σημείων των παιδικών χαρών, όπως ενημερώνει ο Δήμος Κηφισιάς. Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, υπό την εποπτεία της εντεταλμένης συμβούλου Καλλιόπης Πάστρα – Μάγερ, πραγματοποίησαν αυτοψίες σε όλες τις παιδικές χαρές του ενιαίου Δήμου και κατέγραψαν τα προβλήματα. Μάλιστα ήδη σε κάποιες παιδικές χαρές γίνονται ενέργειες αποκατάστασης των επικίνδυνων σημείων.

Έτσι, νέα όργανα τοποθετήθηκαν στην παιδική χαρά στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (πρώην πλατεία Τσαχπίνη), ενώ ήδη έγινε και η πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA HELLAS.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΦΕΚ 1289 Β 21/5/2014), ο Δήμος Κηφισιάς θα προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας ορισμένων παιδικών χαρών, τοποθετώντας σχετικές πινακίδες. Επίσης στις περιπτώσεις παιδικών χαρών χωρίς περίφραξη θα γίνει αποκλεισμός των οργάνων.

“Ο Δήμος Κηφισιάς θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επισκευή και την πιστοποίηση των παιδικών χαρών στο συντομότερο δυνατό χρόνο”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet