Αθρόα προσέλευση στη ΧΕΝ
Επιχειρήσεις – Αγορά

Αθρόα προσέλευση στη ΧΕΝ

Μεγάλη ήταν η γυναικεία προσέλευση στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη ΧΕΝ Κηφισιάς με θέμα τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στην εποχή της κρίσης, τη Δευτέρα 10 Μαρτίου, με την ευκαιρία εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας. Όπως μας πληροφορεί η σχετική ανακοίνωση, υπήρξε “ζεστή ατμόσφαιρα, όπως πάντα στον χώρο της ΧΕΝ Κηφισιάς, ενθαρρυντικά σχόλια, παραινέσεις και ιδέες για να συνεχιστεί η προσπάθεια και με άλλες ανάλογες εκδηλώσεις πληροφόρησης και ενδυνάμωσης της γυναικείας υπόστασης. Ερωτηματικά, αγωνίες αλλά και καλή διάθεση για συνέχεια και δημιουργία κατατέθηκαν εκ μέρους όλων των παρευρισκόμενων”.

Πέραν των κύριων ομιλητριών (κ.κ. Κεφαλά-Σαλματάνη, προέδου της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Κηφισιάς, Κρέμερ, Ψυχολόγου και Μαρίας Γεωργαλά Επικοινωνιολόγου –Σύμβουλου Καριέρας), οι συνεργάτες –χειροτέχνες της ΧΕΝ κ.κ. Ρ. Ανδριοπούλου (amigurumi), Α. Βαγενά (πλέξιμο), Ν. Παφίλη (Ραπτική), M. Τυράκη (κόσμημα ) και ο κ. Γ. Βλάχόπουλος (social media) ανέλυσαν τη διαδρομή τους στη χειροτεχνία και την επιχειρηματικότητα. Την εκδήλωση συντόνισε η αντιπρόεδρος της ΧΕΝ κ. Ζιούβα.

Η πρόεδρος της ΧΕΝ Κηφισιάς Μαρκία Κοφινά καλοσώρισε το πολυπληθές κοινό και τόνισε την αναγκαιότητα συνεργιών σε όλους τους τομείς που πρέπει να αναπτυχθούν μεταξύ των γυναικών τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας αυτήν την εποχή, καθώς και την αναγκαιότητα στήριξης του εθελοντισμού.

Παράλληλα με την εκδήλωση λειτουργούσε έκθεση με τις κατασκευές των συμμετεχόντων στα χειροτεχνικά εργαστήρια της ΧΕΝ Κηφισιάς: amigurumi, εικαστικό κόσμημα, πλέξιμο και ραπτική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet