Πρόσκληση ενδιαφερομένων φυτωριούχων για την 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πρόσκληση ενδιαφερομένων φυτωριούχων για την 63η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η άνοιξη φέρνει τη χαρά των λουλουδιών και των αρωμάτων στην Κηφισιά, σε έναν θεσμό που γεννήθηκε το 1937.

Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς είναι η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη στον χώρο της ελληνικής ανθοκομίας. Αποτελεί ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών, που θα συνδυάσουν τη βόλτα τους σε έναν πανέμορφο χώρο με τις αγορές τους σε είδη και προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής.

Η 63η Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 27 Απριλίου έως 14 Μαΐου 2017, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, οι φυτωριούχοι – ανθοπαραγωγοί έχουν την ευκαιρία να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το περίπτερό τους, προβάλλοντας τα προϊόντα τους με εντυπωσιακό τρόπο, να συνομιλήσουν με το κοινό, να παρέχουν συμβουλές και να επιτύχουν πωλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές. Σε συνεννόηση με το γραφείο της Ανθοκομικής, μπορούν επίσης να έχουν αμιγώς εκθεσιακά περίπτερα που θα εντυπωσιάσουν με τις συνθέσεις τους.

Οι ενδιαφερόμενοι φυτωριούχοι – ανθοπαραγωγοί καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, που είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά στον ιστoσελίδα  του Δήμου Κηφισιάς και της Ανθοκομικής Έκθεσης Δήμου Κηφισιάς.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις συμμετοχές.

Πληροφορίες στο γραφείο της Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Κηφισιάς (Εμμ. Μπενάκη 3, 145 62 Κηφισιά – τηλ.: 210 8019566).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet