Υποβολή αιτήσεων στο «Μαζί για δουλειά»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Υποβολή αιτήσεων στο «Μαζί για δουλειά»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ» με συμμετέχοντες τον Δήμο Κηφισιάς, τη Δημοτική Επιχείρηση ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε, τον Εμπορικό Σύλλογο Κηφισιάς και τις εταιρείες Your Consulting Partner LTD, Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε. και 01 Πληροφορική – Εκπαιδευτική Α.Ε καλεί τους ενδιαφερόμενους ανέργους οι οποίοι είναι κατά προτεραιότητα μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Κηφισιάς να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα  «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ».

Τα άτομα που έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση εντάσσονται στις εξής ομάδες:

  • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ.
  • Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί απόφοιτοι Πανεπιστημιακών & Πολυτεχνικών Σχολών) που έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος μετά την 02/01/2011, δεν έχουν κλείσει το 34ο έτος της ηλικίας τους ως την ημερομηνία της έναρξης επιτηδεύματος και το ατομικό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 12.000€ για το οικονομικό έτος έναρξης της δραστηριότητάς τους.

Στόχος των Τοπικών Σχεδίων Δράσης για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ) είναι η εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους, με την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις όπως κατάρτιση και επιμόρφωση, εκπαιδευτική πρακτική άσκηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, εκπόνηση business plan, εξειδικευμένες υπηρεσίες αξιολόγησης και έρευνας για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, παροχή υποστήριξης σε νομικά και φορολογικά θέματα.

Οι ωφελούμενοι άνεργοι, αφού ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους μέσω των παραπάνω δράσεων, θα είναι σε θέση να ιδρύσουν επιχειρήσεις οι οποίες θα αξιοποιούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής τους, θα αποκτήσουν τις προϋποθέσεις για να επιχορηγηθούν από άλλα επενδυτικά προγράμματα και θα αναπτύξουν δεξιότητες που θα καλύψουν τις διαπιστωμένες ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων που θα τους προσλάβουν. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα υποστηρίζονται με συνεχή επαγγελματική και επιχειρηματική καθοδήγηση από εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρηματικότητας.

Για την υποβολή των αιτήσεων καθώς και για κάθε πληροφορία σχετική με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας (Αθανασίου Διάκου 31, Ν. Ερυθραία Τ.Κ. 14671), 2ος όροφος, τηλέφωνο: 213 2007672 (κ. Ι. Δημητρακόπουλο) & 2106985820, καθημερινά 10:00-14:00, όπου και θα υποβάλλουν τις αιτήσεις.

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων από 10 Μαρτίου 2014 έως 21 Μαρτίου 2014.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet