Αιτήσεις για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος στον Δήμο Κηφισιάς
zougla.gr
Κοινωνία

Αιτήσεις για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος στον Δήμο Κηφισιάς

Η δημοτική αρχή ενημερώνει τους πολίτες για την επιτροπή  επανασύνδεσης ρεύματος του Δήμου Κηφισιάς , η οποία απευθύνεται σε καταναλωτές με ληξιπρόθεσμες οφειλές από λογαριασμούς ρεύματος.

Ειδικότερα, το μέτρο αφορά τις εξής περιπτώσεις:

  • Mε ληξιπρόθεσμες οφειλές από λογαριασμούς ρεύματος, στους οποίους έγινε διακοπή της ηλεκτροδότησης μέχρι τις 31/12/2020, σύμφωνα με το ΦΕΚ 2377/ Β΄ /07/06/2021.
  • Η αποσύνδεση να έχει γίνει στην παροχή ρεύματος της κύριας κατοικίας του προς εξέταση δικαιούχου και να μην έχει πραγματοποιηθεί επανασύνδεση μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
  • Να ικανοποιούνται τα εισοδηματικά και τα περιουσιακά κριτήρια υπαγωγής στο νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ). 

H διοίκηση επισημαίνει ότι το ύψος του εφάπαξ του βοηθήματος καθορίζεται ανάλογα με το ύψος της συνολικής οφειλής (χρέος μαζί με προσαυξήσεις). 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς στον τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας: 210 8082994, e-mail: [email protected]

Τέλος, οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στην ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάς -kifissia.gr/sadk-  επιλέγοντας «Γενική Αίτηση Πρωτοκόλλου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet