Εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο, εχθρός ή φίλος;» στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο, εχθρός ή φίλος;» στον Δήμο Κηφισιάς

Ο μήνας Φεβρουάριος είναι αφιερωμένος στο ασφαλές Διαδίκτυο, αλλά και στους κινδύνους που εγκυμονεί η μη σωστή χρήση του.

Ο Δήμος Κηφισιάς, με σκοπό την ενημέρωση των δημοτών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο, εχθρός ή φίλος;» προκειμένου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «όλοι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τους κινδύνους του, αλλά παράλληλα να μην τους στερήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες που τους προσφέρει, μιας και η πληροφορική έχει μπει για τα καλά στην εκπαίδευση».

Πρόσκληση στην εκδήλωση «Διαδίκτυο, εχθρός ή φίλος;»«Επειδή δεν αρκεί η απλή γνώση ότι “κάτι δεν πάει καλά” με το διαδίκτυο, αλλά χρειάζεται η μέγιστη δυνατή προσοχή και η ενημέρωση όλων μας», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ειδικοί στα θέματα αυτά θα απαντήσουν στα ερωτήματά μας και θα μας προβληματίσουν με τις τοποθετήσεις τους».

Ο συγγραφέας Μιχάλης Βαφόπουλος θα αναπτύξει το θέμα «Πώς θα ζήσω με το Διαδίκτυο;», ενώ ο λέκτορας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και συγγραφέας Πέτρος Στεφανέας θα μιλήσει για τον «Παγκόσμιο Ιστό: καλό ή κακό;». Επίσης εισήγηση θα κάνει και η κλινική ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια  Νινέττα Δυοβουνιώτου με θέμα «Διαδίκτυο, κοινωνικά δίκτυα, νέες τεχνολογίες: Η ευαισθητοποίηση προάγει την ορθολογική τους χρήση».

Η εκδήλωση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, στην αίθουσα «Βασίλειος Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης), την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, στις 20:00.

Θα ακολουθήσει συζήτηση κατά την οποία όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες και τις απόψεις τους.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι το «Φροντιστήριο Διάκριση».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet