Νύχτα τρόμου για επιχειρηματία κάτοικο Κηφισιάς
Κοινωνία

Νύχτα τρόμου για επιχειρηματία κάτοικο Κηφισιάς

Τον απόλυτο τρόμο έζησε γνωστός επιχειρηματίας και στέλεχος της τωρινής διοίκησης της ΑΕΚ καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος μέσα στο σπίτι του με μία από τις πλέον αδίστακτες σπείρες, που τους τελευταίους μήνες «χτυπούν» σπίτια στις βόρειες περιοχές της Αττικής.

Ο Στέργιος Γαντζούλας, εργολάβος και μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΑΕΚ, επέστρεφε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Μαρτίου και μόλις μπήκε στη μονοκατοικία του στην Κηφισιά βρέθηκε αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη. Τέσσερις άνδρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και ήταν οπλισμένοι με όπλα και μαχαίρια του επιτέθηκαν και αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια τον ακινητοποίησαν.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν εισβάλει νωρίτερα στο σπίτι παραβιάζοντας μία μπαλκονόπορτα και αμέσως άρχισαν να αρπάζουν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ότι άλλο πολύτιμο βρήκαν. Μόλις αντιλήφθηκαν πως επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του έστησαν καρτέρι και του επιτέθηκαν. Στη συνέχεια, αφού ξήλωσαν μία τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση, άδειασαν και τις τσέπες του θύματός τους, πήραν τα χρήματα που είχε πάνω του, καθώς και τα κλειδιά του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου του μάρκας AUDI, το οποίο αφού φόρτωσαν με τα κλοπιμαία, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την καινούργια αδίστακτη συμμορία που «χτυπάει» στις βόρειες περιοχές της Αττικής και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις τα μέλη της κακοποιούν τις γυναίκες θύματά τους.

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet