Ξεκίνησε η «Σπιτική Κουζίνα»
Κοινωνία

Ξεκίνησε η «Σπιτική Κουζίνα»

Παρουσία του δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη και της προέδρου της «Κοινωνικής Μέριμνας» Μαρίας Κεφαλά – Σαλματάνη, ξεκίνησε την Παρασκευή 25 Απριλίου στην Κηφισιά και τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 στη Νέα Ερυθραία, το πρόγραμμα «Σπιτική Κουζίνα».

Με τη δράση αυτή της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ο Δήμος Κηφισιάς στέκεται δίπλα σε κάθε πολίτη και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες της πόλης, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο, ποιοτικό φαγητό στην τιμή των 2,5 ευρώ ανά μερίδα.

«Πρόκειται για μια καλή πρωτοβουλία την οποία έχουν ξεκινήσει και άλλοι Δήμοι. Σε μία εποχή που η οικονομική κρίση χτυπάει την πόρτα ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων μας, ο Δήμος Κηφισιάς απλώνει το χέρι και στηρίζει με τις κοινωνικές δομές του, τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη» δήλωσε ο δήμαρχος.

Η «Σπιτική Κουζίνα» λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 έως τις 16:00, στην Κηφισιά στην πλατεία Πλατάνου, (Οδός Αδριανού, Έμπροσθεν Άλσους Κηφισιάς) και στη Νέα Ερυθραία στο κτήριο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ (Κώστα Βάρναλη 58 Ν. Ερυθραία).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet