Στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά ο Κώστας Χατζής
Κοινωνία

Στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά ο Κώστας Χατζής

Τον Κώστα Χατζή υποδέχτηκε το πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά, στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων.

Το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς αναφέρει σχετικά:

«Το αλλοτινό αλλά και σύγχρονο μουσικό ταξίδι με… πιλότο τον τροβαδούρο της καρδιάς μας Κώστα Χατζή και συνοδούς τη διακεκριμένη ερμηνεύτρια-συνθέτρια-σολίστ πιάνου Λία Βίσση και την πανέμορφη ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια Δανιέλα Χατζή (κόρη του), ξεκίνησε από τις μπουάτ της Πλάκας του 1960. Στη συνέχεια απογειώθηκε με το “Αεροπλάνο” ‘έχοντας φόντο το αεροπλάνο-έκθεμα της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου, για να φτάσει να συνομιλεί μουσικά με έναν… εξωγήινο και εξιστορώντας του τα συμβαίνοντα στον πολύπαθο “Πλανήτη Γη”.

Αυτός είναι ο Κώστας Χατζής. Κοντά στους ανθρώπους του μόχθου, μουσικός σχολιαστής πάντα των πάντων και με πολύ σκωπτικό χιούμορ.

Ο ακούραστος τροβαδούρος ζέστανε την παγωμένη φθινοπωρινή νύχτα υπερβαίνοντας κατά πολύ το… χρονοδιάγραμμα της συναυλίας του και το πάρκο ήταν πιο γεμάτο από ποτέ ενώ το ενθουσιώδες κοινό, δεν έλεγε να σηκωθεί από τη θέση του (500 θαυμαστές του υπέροχου τρίο) διέκοπτε με το ενθουσιώδες χειροκρότημά στίχους και μελωδία μέχρι τα μεσάνυκτα!

Η συναυλία του κορυφαίου καλλιτέχνη, του 86χρονου… έφηβου, δόθηκε στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων, που έχει δημιουργήσει ο πρώην πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Δ. Βικέλας”, νυν αντιδήμαρχος Σταύρος Ζαπάντης.

Ο Σταύρος καλωσόρισε κοινό και καλλιτέχνες, τους οποίους αποχαιρέτησαν με λουλούδια και βιβλία της Κηφισιάς ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σκορδίλης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αλέξης Μακρής και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Δ. Βικέλας” ΝίναΑσπασία Βλάχου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet