Συνεδριάζει τη Δευτέρα 26/10 το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς
Κοινωνία

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 26/10 το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στις 18:30, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Δηληγιάννη αρ. 56, µε την επωνυµία «Σώλος Σωκράτης Α.Ε.» και µε διακριτικό τίτλο “VENIERO”.
  2. Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Παραχώρηση θέσης στάθµευσης ΑμεΑ στην οδό Ζηρίνη αρ. 16, στην Κηφισιά».
  3. Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Παραχώρηση θέσης στάθµευσης ΑμεΑ στην οδό Ζηρίνη αρ. 9, στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Τοποθέτηση σχήµατος Π, επί του πεζοδροµίου της οδού Νάξου αρ. 3, στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Λήψη µέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθµευσης επί της οδού Αγίας Κυριακής έναντι του αρ. 22Β, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Λήψη µέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθµευσης επί της οδού Μουσών στη συµβολή της µε την οδό Ολυµπίας, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση ή µη της τεχνικής µελέτης µε θέµα: «Τοποθέτηση οριοδεικτών επί του οδοστρώµατος σε τµήµατα της Λ. Κηφισίας στην Κηφισιά και της οδού Ελ. Βενιζέλου στη Ν. Ερυθραία» (ως προς τα τµήµατα που αφορούν στην Κοινότητα Κηφισιάς).
  8. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθµ. 83/9-12-2019 απόφασης του Συµβουλίου της Κοινότητας Κηφισιάς που αφορά στην αξιοποίηση και συγκεκριµένα στην εκµίσθωση του δηµοτικού ακινήτου περιπτέρου-αναψυκτηρίου επί της πλατείας Αγ. Νεκταρίου επί των οδών 25ης Μαρτίου & Αγ. Νεκταρίου στην Κηφισιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet