240 νέους φοιτητές βράβευσε ο Δήμος Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

240 νέους φοιτητές βράβευσε ο Δήμος Κηφισιάς

Τη βράβευση 240 πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα Λύκεια του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποίησε το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Domotel Kastri. 

Στην εκδήλωση παρέστη η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι οι φοιτητές να εκμεταλλευτούν τα έτη του Πανεπιστημίου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την ξεχωριστή προσπάθεια των γονέων σε αυτό τον αγώνα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίλα Παπαδημητρίου, και ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου, Νικήτας Κόκκαλης.

Συγχαρητήρια και ευχές απένειμαν και όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι οι οποίοι παρευρέθησαν και απένειμαν βραβεία στα οποία ήταν αποτυπωμένα τα λόγια:. «Χαράξτε τον δικό σας δρόμο, με τίμιο τρόπο, με ταπεινότητα, με τις δικές σας δυνάμεις, με τις δικές σας προσπάθειες και τη δική σας κούραση. Μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας και λίγο παραπάνω».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλλογιάννη, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ευάγγελος Αυλήτης, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξιος Μακρής, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής, Γιάννης Παντελεάκης, η Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας, Κατερίνα Καραλή, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος Ανακύκλωσης, Γιώργος Σκορδίλης, η δημοτική σύμβουλος Αγγελική Παπάζογλου, καθώς και ο πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Παντελής Παπανικολόπουλος, και επίσης οι λυκειάρχες: 1ου Λυκείου Κηφισιάς, Ελένη Παπαδημητρίου, 2ου Λυκείου Κηφισιάς, Κωνσταντίνος Αθανασίου, 3ου Λυκείου Κηφισιάς, Ηλίας Κούτσικος, Νέας Ερυθραίας, Παναγιώτης Σπιθουράκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet