Τα Χριστούγεννα του γέρο-Σκρουτζ… ζωντάνεψαν στην Κηφισιά
Κοινωνία

Τα Χριστούγεννα του γέρο-Σκρουτζ… ζωντάνεψαν στην Κηφισιά

«Τα Χριστούγεννα του γέρο-Σκρουτζ» ανέβασε η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του NΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς το μεσημέρι της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Δημαρχείου «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος».

Η παράσταση, διασκευή του χριστουγεννιάτικου έργου του Καρόλου Ντίκενς, ανέβηκε υπό τη διδασκαλία της σκηνοθέτιδος Κικής Αυγουστάτου.

Ο τσιγκούνης, φιλοχρήματος και σκληρός Εμπενίζερ Σκρουτζ, λατρεύει το χρήμα, ζει απομονωμένος και δεν χαίρεται τίποτα. Τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων τον επισκέπτονται και τον οδηγούν στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, διδάσκοντας στον σκληρόκαρδο Σκρουτζ το μεγαλύτερο αγαθό, την αγάπη.

Πρόκειται για μια ιστορία χριστουγεννιάτικη, από τις πλέον κλασικές του Καρόλου Ντίκενς, που όμως εξακολουθεί να είναι διαχρονικά επίκαιρη, χάρη στο πάντα επίκαιρο θέμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπόνοιας…

Η θεατρική παράσταση είχε απίστευτα μεγάλη επιτυχία, με εντυπωσιακή προσέλευση μικρών και μεγάλων που ξεπέρασαν τα 300 άτομα. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από παιδιά και γονείς, πολλοί από τους οποίους αναγκάστηκαν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, να παρακολουθήσουν την παράσταση καθισμένοι στην αυλή, καθώς οι θέσεις δεν επαρκούσαν για όλους.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών συγκίνησαν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους του θεάτρου. Το κοινό παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και συγκίνηση το έργο, χειροκροτώντας ένθερμα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Ο εντυπωσιακός φωτισμός, τα κοστούμια, και η ερμηνεία των ηθοποιών, πολλοί από τους οποίους ανέβαιναν για πρώτη φορά στη σκηνή, ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους και, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το μήνυμα της αγάπης που αναδύθηκε μέσα από το έργο, άγγιξε τις καρδιές όλων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet