Θετική εξέλιξη για τη δημιουργία Στέγης Διαβίωσης ΑμεΑ στην Αγ. Παρασκευή
Κοινωνία

Θετική εξέλιξη για τη δημιουργία Στέγης Διαβίωσης ΑμεΑ στην Αγ. Παρασκευή

Εγκρίθηκε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 από το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) του Βορείου Τομέα Αθηνών η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου για τον χαρακτηρισμό του οικοπέδου 01 του Οικοδομικού Τετραγώνου (Ο.Τ.) 455 στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής ως χώρου Πρόνοιας-Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) καθώς και οι όροι και οι περιορισμοί δόμησης του.

Στη συζήτηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την παροχή εξηγήσεων.

Εντός των προσεχών ημερών το σχετικό νομοπαρασκευαστικό κείμενο θα σταλεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για να εκδοθεί σχετική Υπουργική Απόφαση και να δημοσιευτεί στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ).

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας ο Δήμος  Αγίας Παρασκευής θα είναι σε θέση να εκπονήσει μελέτη προκειμένου να προχωρήσει άμεσα στη διεκδίκηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου στο συγκεκριμένο οικόπεδο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet