Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Αντώνιος Ελευθεράκης
Πολιτική

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Αντώνιος Ελευθεράκης

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Αντώνιος Ελευθεράκης, μέχρι πρότινος εκλεγμένος με την παράταξη Πόλη – Δύναμη, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσούλος.

Ακολουθεί η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Αντ. Ελευθεράκη, όπως αυτή κατεγράφη στα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς που διεξήχθη την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019:

Κύριε δήμαρχε, 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Με πολλή δυσκολία και κατόπιν πολλών σκέψεων έλαβα ορισμένες καταλυτικές αποφάσεις σχετικά με τη δημοτική παράταξη Πόλη – Δύναμη, και τις δεσμεύσεις που ίσως απορρέουν εξ αυτής, τις θέσεις που θα πρέπει να υποστηρίξω και τη γραμμή που θα ακολουθήσω κατά τη θητεία μου σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Όπως έχω τοποθετηθεί δημόσια στο πρόσφατο παρελθόν, προβαίνοντας σε δηλώσεις, αναμφισβήτητο μέλημά μου είναι να κάνω το καλύτερον δυνατόν για τον Δήμο μας, φυσικά χωρίς παρωπίδες και προσωπικά συμφέροντα, χωρίς να πιέζομαι από τις εκάστοτε παραταξιακές θέσεις με τις οποίες πιθανόν δεν συμφωνώ και να αναγκάζομαι να τοποθετούμαι υπέρ αυτών. 

Σας δηλώνω λοιπόν ανεπιφύλακτα τα εξής:

Από σήμερα ανεξαρτητοποιούμαι, δεν ανήκω πλέον στην παράταξη Πόλη – Δύναμη και συνεχίζω από τώρα ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Επίσης, επιθυμώ να εκφράσω γενικότερα την εκτίμησή μου προς όλους τους συναδέλφους και τις ευχαριστίες μου για τη μέχρι τώρα καλή συνεργασία, η οποία ελπίζω να συνεχιστεί μερί τέλος της θητείας μας. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν διατηρώ καμία προσωπική πίκρα από κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος και ευελπιστώ να ισχύει το ίδιο για όσους έχουν δυσαρεστήσει οι επιλογές μου.

 Τετάρτη 18/12/2019

Ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισίας – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης 

Ελευθεράκης Αντώνιος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet