Νίκος Χιωτάκης: “Ψηφίζουμε τους ικανότερους”
Πολιτική

Νίκος Χιωτάκης: “Ψηφίζουμε τους ικανότερους”

“Να ψηφίσουμε τους ικανότερους που θα οδηγήσουν τον Δήμο Κηφισιάς στο μέλλον” προτρέπει ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος για τη δημαρχία της πόλης με τον συνδυασμό ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ, Νίκος Χιωτάκης, στη δήλωσή του προς το enypografa.gr που ακολουθεί:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μας ένα ισχυρό προβάδισμα, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 18ης Μαΐου. Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δώσαμε έναν ειλικρινή και καθαρό αγώνα, διατηρώντας το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ψυχραιμία μας, αν και η παράταξή μας κι εγώ προσωπικά, δέχθηκα έναν ανηλεή πόλεμο λάσπης.

Την Κυριακή 25 Μαΐου συνεχίζουμε όλοι μαζί. Επιλέγουμε ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΟ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Προχωράμε με Σίγουρα Βήματα. Είναι η ευκαιρία κάθε πολίτη να στείλει το μήνυμα. Και το μήνυμα είναι ένα: Ψηφίζουμε τους ικανότερους για να οδηγήσουν το Δήμο Κηφισιάς στο μέλλον.

Οι προτεραιότητες και ο σχεδιασμός μας είναι ξεκάθαρος, για να διασφαλίσουμε όλα όσα κάνουν σήμερα τα προάστιά μας ξεχωριστά. Να προστατέψουμε τα χαρακτηριστικά που μας προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο ζωής. Να προστατέψουμε όλα αυτά που αγαπάμε, να δουλέψουμε και να διεκδικήσουμε όλα όσα μας αξίζουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet