Στην παράταξη του δημάρχου Κηφισιάς ο Γιώργος Μαραζιώτης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Στην παράταξη του δημάρχου Κηφισιάς ο Γιώργος Μαραζιώτης

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και ο αυτοδιοικητικός, επιχειρηματίας και πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Μαραζιώτης. Ο κ. Μαραζιώτης θα συμμετέχει και ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, τόνισε σχετικά:

«Από σήμερα ο συνδυασμός μας Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης, καθώς και η διαρκής προσπάθειά μας για έναν σύγχρονο Δήμο που θα βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες του, ενισχύονται σημαντικά με τη συμμετοχή του έμπειρου και διακεκριμένου συμπολίτη, αυτοδιοικητικού, επιχειρηματία, κ, Γιώργου Μαραζιώτη.

»Το όνομά του, ταυτισμένο με την κοινωνία της Νέας Ερυθραίας, και η προσφορά του πολύπλευρη, τόσο σε αυτή, όσο και στον διευρυμένο Δήμο μας, ως επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος και πασίγνωστος επαγγελματίας.

»Το ήθος, η εργατικότητα και η αγάπη του για τον Δήμο μας ενισχύουν το όραμα της ήπιας ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πόλεις μας».

Ο κ. Γιώργος Μαραζιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αγάπη για τους συμπολίτες μου στον ενιαίο Δήμο μας και το πάθος μου για τον αθλητισμό μέσω της ομάδας του Πανερυθραϊκού με ωθούν εδώ και δεκαετίες να ασχολούμαι με τα κοινά και από θέσεις ευθύνης.

»Στοιχεία που αποτελούν σημαντικά κριτήρια προκειμένου να συνεχίζω να αγωνίζομαι με συνέπεια για τα ιδανικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

»Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συστρατευτώ με τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, στηρίζοντας με την υποψηφιότητά μου τον συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet