Στο ψηφοδέλτιο του Γ. Θωμάκου ο Π. Μανάρας
Πολιτική

Στο ψηφοδέλτιο του Γ. Θωμάκου ο Π. Μανάρας

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και ο Κηφισιώτης Πάνος Μανάρας, ο οποίος θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Ο Πάνος Μανάρας, νέος παλαιάς κηφισιώτικης οικογένειας ήρθε στη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης για να εκφράσει τις ανησυχίες και τα αιτήματα των νέων μας. Κορυφαίος αθλητής του BMX ποδηλάτου, με σημαντικές διακρίσεις και σε διεθνείς αγώνες, αλλά και μεγάλη αγάπη στο περιβάλλον και τη φύση ως γεωπόνος και ανθοκαλλιεργήτης.

»Τον ευχαριστώ για τη συμμετοχή του στον συνδυασμό της Νίκης και μαζί θα εργαστούμε για επέκταση των αθλητικών χώρων, πίστα skate και BMX για Σύγχρονο και Έντιμο Δήμο, Ήπιας Ανάπτυξης και Καινοτομίας».

Ο κ. Πάνος Μανάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Θωμάκου γιατί η νέα γενιά διαθέτει πολλές δυνατότητες και θα ήθελα να βοηθήσω στην αξιοποίησή τους. Θέλω να προσφέρω στον Αθλητισμό, μαζικό, ατομικό και ειδικό, με γνώμονα το συμφέρον των νέων ανθρώπων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet