Τέσσερις νέες υποψηφιότητες με τον Γ. Θωμάκο
Πολιτική

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες με τον Γ. Θωμάκο

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και τέσσερις υποψήφιοι οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Πρόκειται για τους: Χρήστο Μερκούρη, Ελπίδα Σάλλα, Ανδρέα Καραγιάννη και Σοφία Γεωργαντά.

Χρήστος Μερκούρης

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Ο δυναμικός συμπολίτης μας Χρήστος  Μερκούρης δυναμώνει με την συμμετοχή του τον συνδυασμό Νίκης.

»Κηφισιώτης, οικογενειάρχης Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής, με πλούσια επιχειρηματική και αθλητική εμπειρία.

»Μαζί του η Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης συνεχίζει την προσπάθεια για Σύγχρονο κι Έντιμο Δήμο».

Ο κ. Χρήστος  Μερκούρης δήλωσε:

«Χωρίς καμία σκέψη και δισταγμό και με όλο το αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του συνδυασμού του δημάρχου Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας, Εκάλης κ. Γιώργου Θωμάκου για την στήριξη του στις τρέχουσες δημοτικές εκλογές.

»Πιστεύω πραγματικά στο ήθος την ειλικρίνεια την ευθύτητα του λόγου και στο μεγάλο όραμα του, που έχει ξεκινήσει εδώ και 4 χρόνια για μια Κηφισιά, Ερυθραία, Εκάλη όπως ακριβώς τους αξίζει.

»Στόχος μου είναι να συνεχίσουμε μαζί αυτό το όραμα στον τόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνει η οικογένεια μου με την εμπειρία μου στον εκπαιδευτικό και αθλητικό τομέα με νέες ιδέες και λύσεις».

Ελπίδα Σάλλα

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Η Νεοερυθραιώτισσα κ. Ελπίδα Σάλλα, μητέρα δύο παιδιών συμπορεύεται πλέον με τη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

»Η ενεργητικότητα και κοινωνική ευαισθησία της θα δυναμώσουν τον αγώνα μας για Σύγχρονο Δήμο, Ήπιας Ανάπτυξης και Ανθρωπιάς».

 Η κ. Σάλλα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τον Γ. Θωμάκο ήρθα σε επαφή για πρώτη φορά όταν εκλέχτηκε δήμαρχος.

»Εντυπωσιάστηκα από τον χαρακτήρα του, την ευστροφία, την εργατικότητα, την καλοσύνη, την ανιδιοτέλεια και τις αξίες του.

»Βλέποντας την αμετακίνητη θέλησή του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και στην Νέα Ερυθραία ειδικότερα παρακολούθησα στενά το έργο που επιτέλεσε στην πόλη μου.

»Πράγματι τα έργα υποδομής που έγιναν στη Νέα Ερυθραία επί της θητείας του αναβάθμισαν την πόλη μου.

»Αποφάσισα λοιπόν να ενισχύσω τον συνδυασμό του με την προσχώρησή μου διότι στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου Κηφισιάς βλέπω έναν ειλικρινή, οραματιστή, δίκαιο κι εργατικό πολιτικό αλλά κυρίως έναν άνθρωπο βαθιά αποφασισμένο να κάνει το όραμά του πραγματικότητα».

Ανδρέας Καραγιάννης

Ο Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον κ. Ανδρέα Καραγιάννη διακεκριμένο εκδότη της γνωστής ηλεκτρονικής εφημερίδας “ΕΚΚΛΗΣΙΑ on line”, νομικό, συγγραφέα και επιχειρηματία που δέχθηκε να ενισχύσει με την παρουσία του τη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

»Με τις πολλαπλές εμπειρίες και τις ικανότητες του,  θα είναι Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Ερυθραία και θα βαδίζουμε προς τη Νίκη των ερχόμενων Δημοτικών Εκλογών υπηρετώντας το όραμα για Σύγχρονο κι Έντιμο Δήμο με Καινοτομίας».

Ο κ. Καραγιάννης δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε μια ομάδα φίλων επιστημόνων, εργαζομένων, επιχειρηματιών, γονέων, νέων, με όραμα, ελπίδα και αποφασιστικότητα να προσφέρουμε στην πόλη που γεννηθήκαμε. Ο Δήμος για μας δεν είναι η κορυφή που πρέπει να κατακτήσουμε… Είναι η οικοδομή που με θέληση θα χτίσουμε με γερά θεμέλια για το μέλλον των παιδιών μας…

»Καταλήξαμε λοιπόν στη συνεργασία με τον κ. Θωμάκο και την ομάδα του, αλλά επειδή μοιραζόμαστε με τον συνδυασμό του, Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης, κοινά οράματα και κοινούς στόχους.

»Εμείς αψηφώντας θώκους, έχουμε πρώτιστο μέλημα το καλό του τόπου μας… Δεν εκποιούμε τίποτε και καμία από τις αρχές μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τη θέληση και την αποφασιστικότητα μας και καλούμε κάθε πολίτη της πόλης μας να συμπαραταχθεί μαζί μας.

»Για το μέλλον τούτου του τόπου για το μέλλον των παιδιών μας…

»Τολμάμε με εντιμότητα και όραμα να θέλουμε να επωμιστούμε το δύσκολο τούτο έργο… Γιατί μπορούμε, θέλουμε και είμαστε αποφασισμένοι».

Σοφία Γεωργαντά

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Η κ. Σοφία Γεωργαντά, μητέρα δύο παιδιών, πτυχιούχος Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαίων Ευρημάτων, συντάσσεται με τη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

»Με την αγάπη της για τη Νέα Ερυθραία και την αισιοδοξία της, θα αγωνιστούμε μαζί για ένα Σύγχρονο κι Έντιμο Δήμο με ήπια Ανάπτυξη και Ανθρώπινο Πρόσωπο».

 Η κ. Γεωργαντά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επέλεξα να είμαι δίπλα στον κ. Γιώργο Θωμάκο, για το ήθος του, τις πρωτοποριακές του ιδέες, το όραμα του, και την αξιοπρέπεια του! Ο συνδυασμός μας, Συμμαχία Πολιτών, είναι μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων από όλους τους κλάδους, που σκοπό έχει να κάνει την πόλη μας, πιο ανθρώπινη και εκσυγχρονισμένη, πιο φιλική για το περιβάλλον και τα ζώα, πιο πρωτοποριακή και πολιτισμική για όλους! Με σκοπό να γίνει για εμάς και τα παιδιά μας, το ιδανικό μέρος να ζει κανείς! Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να ενταχθώ στον συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών και να βάλω και εγώ τον “οβολό” μου στην προσπάθεια αυτή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet