Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον Γιώργο Θωμάκο
Πολιτική

Τρεις νέες υποψηφιότητες με τον Γιώργο Θωμάκο

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και τρεις υποψήφιοι οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Πρόκειται για τους: Νίκο Αναγνώστου, Κρίστυ Καθαρίου και Αθηνά Κόρμαλη.

Νίκος Αναγνώστου

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Ο Ηπειρώτης και Ερυθραιώτης κ.Νίκος Αναγνώστου δεν χρειάζεται φυσικά συστάσεις. Τον ευχαριστώ για την τιμή να αποδεχτεί την πρόσκλησή μου για συνεργασία με τη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης προς τις δημοτικές εκλογές. Έμπειρος αυτοδιοικητικός και πρώην πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου της Νέας Ερυθραίας. Το όνομά του, συνώνυμο του τοπικού Πολιτισμού της.

»Θα δώσουμε μαζί τον τίμιο αγώνα για τη Νίκη στις εκλογές, για τον Δήμο μας και τη Νέα Ερυθραία μας, με ήπια ανάπτυξη, σεβασμό στο Περιβάλλον και στην Παράδοση του τόπου».

Ο κ. Νίκος Αναγνώστου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να κατέλθω, για μία εισέτι φορά, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης, με επικεφαλής τον Γιώργο Θωμάκο. Με τον Γιώργο Θωμάκο έχουμε ιδεολογικές διαφορές, αλλά μας ενώνει μία πραγματική φιλία, που σφυρηλατήθηκε τα τελευταία 7-8 χρόνια με την συμμετοχή μας στο Λαϊκό Θέατρο Νέας Ερυθραίας, όπου βρέθηκε κατόπιν παροτρύνσεώς μου.

»Βέβαια μας ενώνει και το αδιάπτωτο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του κοινού μας Δήμου, τα οποία οπωσδήποτε δεν έχουν ιδεολογικό πρόσημο, αφού οι πολίτες περιμένουν την άμεση λύση τους. Θα δώσουμε έτσι την μάχη στον κοινό αγώνα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι και πάλι νικηφόρος.

»Στο σημείο αυτό να χαιρετίσω όλους τους συνυποψηφίους του συνδυασμού και να ευχηθώ καλό, τίμιο και νικηφόρο αγώνα».

Κρίστυ Καθαρίου

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Η γνωστή Κηφισιώτισσα καλλιτέχνιδα κ. Κρίστυ Καθαρίου δέχτηκε και πάλι τη συμμετοχή της στον συνδυασμό νίκης Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης. Δραστήριο μέλος Συλλόγων Γονέων, Επιτροπών του Δήμου και με τακτικές καλλιτεχνικές εμφανίσεις ως σολίστ (soprano) εντός κι εκτός του Δήμου.

»Θα είναι πολύτιμη συνεργάτιδα σε ένα Σύγχρονο Δήμο ήπιας Ανάπτυξης και Πολιτισμού».

Η κ. Κρίστυ Καθαρίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα το γεγονός ότι η Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης και ο δήμαρχος Γ. Θωμάκος μου προτείνουν για δεύτερη φορά  να συμπράξω με την υποψηφιότητά μου σε αυτές τις εκλογές.

»Η μέχρι τώρα θητεία του κ. Θωμάκου αποτελεί για εμένα προσωπικά εγγύηση ήθους αλλά και μέριμνας για τον πολιτισμό, γεγονός το οποίο με αφορά όλως ιδιαιτέρως ως καλλιτέχνιδα. Προσδοκώ από τη μεριά μου να συνεχίσω από όποια θέση μου ζητηθεί την παραγωγή αξιόλογου πολιτιστικού έργου στον Δήμο μας, όπως έπραξα και τα προηγούμενα χρόνια».

Αθηνά Κόρμαλη

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Η Κηφισιώτισσα κ. Αθηνά Κόρμαλη ενισχύει με τις γνώσεις κι εμπειρίες της τη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης. Σύζυγος και μητέρα, με λαμπρές σπουδές στο περιβάλλον και τις νέες τεχνολογίες και πολυετή εμπειρία σε προγράμματα ανακύκλωσης και διαχείρισης αποβλήτων.

»Θα εργαστούμε μαζί για Σύγχρονο και πάντα Πράσινο Δήμο».

Η κ. Αθηνά Κόρμαλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη ευθύνη για μένα προσωπικά αλλά και για κάθε υποψήφιο, η συμπόρευση με τη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης. Η απόφασή μου να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της Κηφισιάς μέσα από την συνεργασία μου με τον νυν δήμαρχο Γ. Θωμάκο αποτελεί δέσμευση προς όλους τους δημότες.

»Γεννήθηκα στην Κηφισιά και ζω εδώ όλη μου την ζωή. Με την εμπειρία μου στον τομέα του περιβάλλοντος έχω στόχο να συνεισφέρω στο να δημιουργηθεί ένας πράσινος δήμος μέσω της υιοθέτησης αειφόρων στρατηγικών για την προστασία του περιβάλλοντος. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι η ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων και η μείωση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet