Οι χορωδίες του Δήμου Κηφισιάς μάγεψαν το κοινό στο 32ο Χορωδιακό Φεστιβάλ
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Οι χορωδίες του Δήμου Κηφισιάς μάγεψαν το κοινό στο 32ο Χορωδιακό Φεστιβάλ

Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, τα χορωδιακά δρώμενα επανήλθαν ενθουσιάζοντας τους Κηφισιώτες που έσπευσαν να πλημμυρίσουν τον χώρο του αίθριου στο δημαρχείο Κηφισιάς για να απολαύσουν τους χορωδούς της πόλης, στο 32ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου.

Οι χορωδίες του Δήμου Κηφισιάς είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο στη ροή του προγράμματος, πάντα με τη διεύθυνση του Θανάση Αρβανίτη, αποδίδοντας μουσικά ακούσματα απ’ όλη την Ελλάδα. Ενώ οι λιλιπούτιοι χορωδοί έκλεψαν την παράσταση με τα μελωδικά τους τιτιβίσματα. Τη σκυτάλη πήραν η Μεικτή Χορωδία Τρίπολης και το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου που μάγεψαν επίσης το κοινό και καταχειροκροτήθηκαν.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, τη χορωδιακή βραδιά με τις θεσπέσιες φωνές έκλεισαν και πάλι οι Κηφισιώτες χορωδοί, βάζοντας σε πρώτη γραμμή τα μελωδικά φιντάνια τους. Οικοδέσποινα ήταν η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Νίνα-Ασπασία Βλάχου, η οποία κάλεσε τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο να κηρύξει την έναρξη. Ο κ. Θωμάκος αφού καλωσόρισε το κοινό δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του μαέστρου Θανάση Αρβανίτη, στον οποίο και πρόσφερε τιμητική πλακέτα.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν και στις φιλοξενούμενες χορωδίες, ενώ τη διαφορά έκανε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Χρήστος Λεοντής, ο οποίος παρέσυρε και τους δημοτικούς συμβούλους να φωτογραφηθούν όλοι μαζί με τους μεγάλους, αλλά κυρίως τους μικρούς χορωδούς.

Στις κερκίδες παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς και πρώην προέδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου, οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Ζαπάντης, Νικήτας Κόκκαλης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σκορδίλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής αρμόδιος για θέματα Υγείας Γιάννης Κεχρής, δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Αγγελική Παπάζογλου, ο τ. γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής και τα μέλη Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» Πόλυ Αστερίου, Μαργαρίτα Γκινοσάτη, Μαρία – Χριστίνα Τσιάμα, Ευάγγελος Παναγιωτουνάκος, Φρόσω Κουτσοχιώνη, πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων και πολλοί εκλεκτοί φιλόμουσοι Κηφισιώτες. Το πρόγραμμα παρουσίασε το μέλος του ερασιτεχνικού θιάσου του Δήμου Τόνια Αγγελοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet