Τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της παρουσίασε η Νικόλ Σαραβάκου στην Εκάλη
Πολιτισμός

Τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της παρουσίασε η Νικόλ Σαραβάκου στην Εκάλη

Η πολλά υποσχόμενη στον χώρο της μουσικής Νικόλ Σαραβάκου έκανε τη δική της μουσική «βόλτα στην πόλη» και συγκεκριμένα στην πόλη της Εκάλης, παρουσιάζοντας στο κατάμεστο εντευκτήριο νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της που έχει γράψει η ίδια εξολοκλήρου.

Το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς αναφέρει ότι η Ν. Σαραβάκου «έβαλε και τη δική της μουσική σφραγίδα σε αγαπημένα μουσικά τραγούδια των Τσιτσάνη, Παπακωνσταντίνου, Δεληβοριά και άλλων, ενώ η μητέρα της, η γνωστή στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου, δεν έκρυβε την περηφάνεια της για το μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά. Μην ξεχνάμε ότι η Νικόλ είναι το καμάρι και του μπαμπά της που δεν είναι άλλος από τον θρύλο των γηπέδων Δημήτρη Σαραβάκο».

Τη μουσική πανδαισία χαιρέτησε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος έδωσε και τα συγχαρητήρια του στην καλλικέλαδη καλλιτέχνιδα.

Παρόντες, επίσης, ήταν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, οι αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Κουρέπης, Γιώργος Σκορδίλης και εκλεκτοί φιλόμουσοι Εκαλιώτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet