Με το απόλυτο 5 στα 5 ξεκίνησε η Αθηνά Μαγκουφάνα 2004 στο πινγκ-πονγκ
Αθλητισμός

Με το απόλυτο 5 στα 5 ξεκίνησε η Αθηνά Μαγκουφάνα 2004 στο πινγκ-πονγκ

Με το εντυπωσιακό πέντε νίκες στους πέντε πρώτους αγώνες ξεκίνησε το πινγκ-πονγκ της Αθηνάς Μαγκουφάνα 2004 τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών της Α2 Εθνικής κατηγορίας, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα STIGA του ΣΕΦ.

Οι αγώνες, όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του συλλόγου, εξελίχθηκαν ως εξής:

Οι γυναίκες (Σ. Κανναβός) Ραφαέλλα Γαζεπίδου, Αγγελίνα Δεβελέκου και Άννα Παπαγεωργίου στον πρώτο τους αγώνα επικράτησαν με σκορ 4-3 κόντρα στο πρώτο  φαβορί για την άνοδο ομάδα του Α.Σ. Άλφα Καλλιθέας, μετά από εξαιρετική απόδοση, με τις Γαζεπίδου – Δεβελέκου να κερδίζουν στο καθοριστικό διπλό τις Βολακάκη/Παπαδάκη, που έχουν υπάρξει πρωταθλήτριες Ελλάδας. Είχαν προηγηθεί οι νίκες της  Γαζεπίδου επί της  Ανδριανού και οι δύο νίκες της Δεβελέκου επί της Παρίδη και Ανδριανού.

Στον δεύτερο αγώνα τους με αντίπαλο τον ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας έφτασαν εύκολα στη νίκη με σκορ 4-1, με δύο νίκες της  Γαζεπίδου και από μία των Δεβελέκου και Παπαγεωργίου.

Με το απόλυτο των νικών και χωρίς τον τραυματία Γιώργο Νταλιάνη, ξεκίνησαν και οι άνδρες (Κων/νος Κατράδης) Δημήτρης Ταντσούρας, Βασίλης Κανναβός και Γιάννης Σανίδας. Με μεγάλη δυσκολία επικράτησαν με 4-3 της Ε.Α. Βόχας με δύο νίκες του Κανναβού, μία του Ταντσούρα και μία στο διπλό με τους Ταντσούρα/Κανναβό.

Δύσκολη και η δεύτερη νίκη με αντίπαλο το Α.Σ. Ίφιτος Πατρών με το ίδιο σκορ 4-3 και δύο νίκες του Ταντσούρα, μία του Κανναβού και μία στο διπλό με τους Ταντσούρα/Κανναβό.

Εύκολα όμως ήρθε η νίκη την Κυριακή κόντρα στον αδύναμο ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας με σκορ 4-1. Την πρώτη του νίκη στους τρεις πρώτους αγώνες έκανε ο Γιάννης Σανίδας, δύο νίκες ο Ταντσούρας και μία ο Κανναβός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet