Νίκες για τη σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

Νίκες για τη σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλη»

Δύο συνεχόμενες νίκες πέτυχε η σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλη» στο πλαίσιο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παμπαίδων κάτω των 8 ετών.

Οι μικροί σκακιστές συνεχίζοντας την παράδοση επιτυχιών που έχει η ομάδα στις μικρές ηλικίες νίκησαν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 την Α΄ ομάδα της ΑΙΓΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ εκτός έδρας με σκορ 2 – 1 και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 επικράτησαν της ομάδας του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ στη Λυκόβρυση επίσης με 2 – 1.

Η ομάδα της Λυκόβρυσης – Πεύκης αποτελούταν από τους 8χρονους Γιώργο Γεωργόπουλο και Σπύρο Πουλάκη και τον 7χρονο Δημήτρη Μπασδέκη. Δύο νίκες πέτυχε ο Πουλάκης και από μία οι Γεωργόπουλος και Μπασδέκης. Έτσι, η ομάδα βρίσκεται μεταξύ των πρώτων στη βαθμολογία.

Όπως μας ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης», «Στη συνέχεια η ομάδα αναμένεται να αντιμετωπίσει πιο δύσκολους αντιπάλους, αλλά η μαχητικότητα των παικτών μας στα πλαίσια του “ευ αγωνίζεσθαι” δίνει πιθανότητες για νέες επιτυχίες. Εκφράζουμε τα ΘΕΡΜΑ μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους σκακιστές μας και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet