Ξανά στα… σαλόνια της Α’ ΕΠΣΑ ο Α.Ο. Πεύκης – Συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη
Αθλητισμός

Ξανά στα… σαλόνια της Α’ ΕΠΣΑ ο Α.Ο. Πεύκης – Συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη

Στα… σαλόνια της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (ΕΠΣΑ) θα ξαναβρεθεί από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Α.Ο. Πεύκης μετά τη μεγάλη σημερινή νίκη του επί του Ιάσονα με σκορ 2-0, χάρη στα γκολ των Μπανιά και Σπυριδάκη στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε και τρία δοκάρια, γεγονός που αποτυπώνει τη σαφή υπεροχή της στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και τη δίκαιη πρόκρισή της.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στην οικογένεια του Α.Ο. Πεύκης έσπευσε να δώσει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, αναφέροντας στο σχετικό μήνυμά του.

«Η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Πεύκης μας έκανε χαρούμενους και υπερήφανους για άλλη μια φορά φέτος με την άνοδό της στην Α’ κατηγορία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, στην τεχνική ηγεσία, στους συμπολίτες μας, που από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου στήριξαν την ομάδα σε κάθε βήμα της, αλλά κυρίως στους αθλητές που έφεραν την επιτυχία. Η άνοδος έρχεται να επιβραβεύσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Ως Δήμος έχουμε θέσει τις αθλητικές μας υποδομές σε πρώτη προτεραιότητα, ενώ στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα αθλητικά μας σωματεία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και πάλι μπράβο στον Α.Ο. Πεύκης!»

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την επιτυχία της έδωσαν επίσης:

Η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+

Ο δημοτικός συνδυασμός Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη

Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet