ΠΕΑΠ: Ασφαλή δόθηκαν και πάλι στο κοινό τα κολυμβητήρια σε Λυκόβρυση και Πεύκη
Αθλητισμός

ΠΕΑΠ: Ασφαλή δόθηκαν και πάλι στο κοινό τα κολυμβητήρια σε Λυκόβρυση και Πεύκη

Την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 τα κολυμβήτρια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παραδόθηκαν προς χρήση στους δημότες, με όρους και προϋποθέσεις που απορρέουν από τις αποφάσεις της ΓΓΑ και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλο το χρονικό διάστημα που ήταν κλειστά, το νομικό πρόσωπο ΠΕΑΠ (Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός), εκτός από τις απολυμάνσεις των αποδυτηρίων, των ντους, των τουαλετών, όλων των κοινόχρηστων χώρων αλλά και των γραφείων του, έκανε πλήρη συντήρηση και καθαρισμό των δεξαμενών και του περιβάλλοντος χώρου των δεξαμενών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, άδειασε, καθάρισε και απολύμανε τις δύο δεξαμενές και τις γέμισε με φρέσκο νερό, ενώ στεγανοποίησε διαρροές της δεξαμενής στην Πεύκη. Επίσης φρόντισε η θερμοκρασία του νερού να είναι η καλύτερη για την εποχή, καθώς και για τη χλωρίωση στα προτεινόμενα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα επίπεδα.

Τέλος, για πρώτη φορά από τη λειτουργία της πισίνας της Πεύκης, αντικαταστάθηκε η άμμος των φίλτρων με καινούργια γυάλινη άμμο, νέας τεχνολογίας και αορίστου διάρκειας, έτσι ώστε η ποιότητα του νερού της δεξαμενής να παραμείνει στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της.

«Για μας στο ΠΕΑΠ η ασφάλεια και η υγεία των δημοτών που κάνουν χρήση των κολυμβητηρίων είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό. Εργαζόμαστε, και θα εργαζόμαστε καθημερινά, για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών. Άλλωστε, αυτός είναι και ο σκοπός της ενασχόλησής μας με τα κοινά» σημειώνει η πρόεδρος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου, Κική Νικολαροπούλου και προσθέτει:

«Με την ευκαιρία θα ήθελα να παρακαλέσω όσους κάνουν χρήση των κολυμβητηρίων να ακολουθούν με σεβασμό τις οδηγίες των γυμναστών και του ΠΕΑΠ. Να μην προσέρχεται κανείς αν πρώτα δεν έχει κάνει εγγραφή στην πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα peap.gr ή δεν έχει επικοινωνήσει με τις γραμματείες του ΠΕΑΠ, στους τηλ. αριθμούς: 210 6145455,6,7 για το κολυμβητήριο της Πεύκης και 210 2846456 για το κολυμβητήριο της Λυκόβρυσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet