ΠΕΑΠ: Κλειστοί παραμένουν όλοι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αθλητισμός

ΠΕΑΠ: Κλειστοί παραμένουν όλοι οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μετά από τη λήψη της σχετικής εγκυκλίου της γενικής γραμματείας Αθλητισμού και τις αναλυτικές διευκρινήσεις που δόθηκαν στην τηλεδιάσκεψη (6/5) με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον γ.γ. Αθλητισμού, Γ. Μαυρωτά, ο μαζικός αθλητισμός δεν συμμετέχει στην πρώτη φάση του προγράμματος χαλάρωσης των αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως αναφέρει η πρόεδρος του νομικού προσώπου Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός (ΠΕΑΠ) Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Όπως σημειώνει η κ. Κική Νικολαράκου, η πρώτη φάση της χαλάρωσης, αφορά αθλητές ατομικών αθλημάτων υψηλού επιπέδου (λίστα των αθλητών αυτών είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ) ή αγωνισμάτων χαμηλής επικινδυνότητας (αντισφαίριση, γκολφ, ιππασία, σκοποβολή κ.λπ.), και μόνο για αθλητές σωματείων. Φυσικά με την εφαρμογή αυστηρών πρωτοκόλλων για όλους.

Για μια σειρά από λόγους που αφορούν στην αυστηρή τήρηση των συστάσεων της επιστημονικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας και των υποεπιτροπών Υγείας του υφυπουργείου Αθλητισμού, ο μαζικός αθλητισμός δεν θα μετέχει σε αυτή την πρώτη φάση χαλάρωσης, επισημαίνει η πρόεδρος και προσθέτει:

«Παρακαλούμε λοιπόν τους χρήστες των ανοικτών αθλητικών χώρων του Δήμου μας να παραμείνουν, όπως μέχρι σήμερα έκαναν και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό, μακριά από αυτούς τους χώρους, μένοντας έτσι ασφαλείς.

»Άλλωστε, αν όλα πάνε καλά με αυτά τα πρώτα βήματα της χαλάρωσης, πολύ σύντομα όλοι θα επιστρέψουμε, κάτω από τα νέα δεδομένα φυσικά, στις αγαπημένες μας αθλητικές δραστηριότητες, σε αθλητικούς χώρους μάλιστα, που ο Δήμος και το ΠΕΑΠ καθημερινά αναβαθμίζουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet