«Πράσινο» για την ανάπλαση Ο.Τ. 9
Ποιότητα Ζωής

«Πράσινο» για την ανάπλαση Ο.Τ. 9

Μπαίνει στην τελική ευθεία το μεγάλο έργο της ανάπλασης του Οικοδομικού Τετραγώνου 9 (Ο.Τ. 9) στη Λυκόβρυση, με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, αναφέρονται τα εξής:

«Κατά τη συνεδρίαση της 21ης Δεκεμβρίου 2012, εγκρίθηκε ομόφωνα το 5ο Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού για τα έργα στο Ο.Τ. 9 που προβλέπουν τη διαμόρφωση χώρων πρασίνου και αναψυχής καθώς και κατασκευή αθλητικών – κολυμβητικών εγκαταστάσεων, καταστημάτων και χώρων υπόγειας στάθμευσης.

Η Επιτροπή Διαγωνισμού, η οποία είναι 7μελής και έχει πρόεδρο εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής, με ομόφωνη απόφασή της συνέταξε το 5ο Πρακτικό, το οποίο εγκρίθηκε επίσης ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Με αυτή την απόφαση αναδεικνύεται η εταιρεία ΕΡΓΟΣΥΝ Α.Ε. ως πληρούσα τους όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού.

Αποκλείστηκαν επειδή δεν πληρούσαν τους όρους τέσσερις εταιρείες -κοινοπραξίες.

Όλη η διαδικασία έγινε με απόλυτα νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες και κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής έγινε λεπτομερής και αναλυτική ανάγνωση του 90 σέλιδου πρακτικού, παρουσία εκπροσώπων των διαγωνιζομένων εταιρειών.

Τα μέλη της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου που συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή επέλεξαν να απουσιάζουν, παρά το γεγονός ότι είχε παραδοθεί εγκαίρως αντίγραφο του πρακτικού στον επικεφαλής της παράταξης κ. Ι. Θεοδωρακόπουλο, από τη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet