Έκκληση Γ. Θεοδωρακόπουλου να στηριχτεί η τοπική αγορά στις γιορτές
Επιχειρήσεις – Αγορά

Έκκληση Γ. Θεοδωρακόπουλου να στηριχτεί η τοπική αγορά στις γιορτές

Έκκληση για να στηριχτεί τις γιορτές η τοπική αγορά κάνει ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει:

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος με δήλωσή του κάνει έκκληση στους κατοίκους της περιοχής μας να μην ξεχάσουν αυτές τις ημέρες να στηρίξουν την Τοπική Αγορά. Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης ανέφερε ότι πρέπει έστω και ένα μέρος των χριστουγεννιάτικων αγορών μας να κατευθυνθούν στα καταστήματα του Δήμου μας. «Θα είμαστε όλοι κερδισμένοι από μια τέτοια κίνηση. Γιατί μερικές φορές για μια διαφορά στην τιμή 40-50 λεπτών πηγαίνουμε σε πολυκαταστήματα του κέντρου ή γειτονικών δήμων».

Και συνέχισε:

«Περιμέναμε αυτές τις ημέρες έστω να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες με πιο επίσημο τρόπο ο δήμαρχος, αλλά δυστυχώς δεν είδαμε κάτι. Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει η Αγορά ή δεν αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή ενός δήμου. Εμείς πάντως τη στηρίζουμε και δεσμευόμαστε ότι θα λύσουμε σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και τους εμπόρους πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από λίγο καιρό ζητήσαμε να ψηφιστεί μείωση των δημοτικών τελών κατά 20% κάτι που αρνήθηκαν να δεχτούν ο κ. Μαυρίδης και η παράταξη της πλειοψηφίας».

Κλείνοντας την παρέμβασή του ο κ. Θεοδωρακόπουλος ζήτησε να γίνει μια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να ληφθούν αποφάσεις για την Αγορά σε ένα κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας. «Η τοπική αγορά αποτελεί την ανάσα της πόλης. Μην της γυρίζουμε λοιπόν την πλάτη» τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet